Λουξ: Υποψήφια ως καλύτερη επιχείρηση της Ευρώπης

Λουξ: Υποψήφια ως καλύτερη επιχείρηση της Ευρώπης

Στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό European Business Awards.

Δηλώνοντας ότι «Πάντα αξίζει τον κόπο όταν είναι για την Ελλάδα… Εγώ ψηφίζω Ελλάδα, εσείς;» στον προσωπικό του λογαριασμό facebook, ο τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος προσκάλεσε το κοινό να στηρίξει, με την ψήφο του, την προσπάθεια που καταβάλει αυτό το διάστημα η ελληνική εταιρεία Λουξ για να κερδίσει τον τίτλο της Καλύτερης Επιχείρησης στην Ευρώπη, στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό European Business Awards, όπου συμμετέχει ως εκπρόσωπος της Ελλάδας.

Η Λουξ, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών, έχοντας ήδη αναδειχθεί ως «Πρωταθλήτρια» επιχείρηση της Ελλάδας στον α’ γύρο του διαγωνισμού, τώρα διεκδικεί να κατακτήσει την πρώτη θέση στην Ευρώπη, διαγωνιζόμενη ανάμεσα σε 31 κορυφαίες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις για τον τίτλο της «Πρωταθλήτριας» επιχείρησης της Ευρώπης! Μια πιθανή νίκη της Λουξ θα είναι μια ευκαιρία αναγνώρισης της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας διεθνώς και μια ψήφος εμπιστοσύνης στα ποιοτικά ελληνικά προϊόντα!

Η νικήτρια επιχείρηση θα επιλεγεί μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας του κοινού που είναι σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στις 26 Απριλίου.

Για να σηκώσει η Ελλάδα ένα ακόμη «Ευρωπαϊκό», ψηφίζετε εδώ:
http://www.businessawardseurope.com/vote/detail-new/greece/17036