Loveday Residencies: Φιλοξενία 5 αστέρων αποκλειστικά για την τρίτη ηλικία

Loveday Residencies: Φιλοξενία 5 αστέρων αποκλειστικά για την τρίτη ηλικία
To Loveday έρχεται να παντρέψει τη φιλοσοφία των 5άστερων ξενοδοχείων με την ευαισθησία και την τεχνογνωσία μονάδων αποκλειστικά αφιερωμένων στην διάθεση υπηρεσιών για τη φροντίδα ηλικιωμένων.

Από τη Γεωργία Ράπτη

Καθώς ο κλάδος της φιλοξενίας ξαναβρίσκει τα πατήματα του μετά τις αδιαμφισβήτητες επιπτώσεις που επέφερε ο Covid-19, ολοένα και περισσότερα διεθνή και τοπικά brands φαίνεται να διευρύνουν τους τομείς των παρεχόμενων υπηρεσιών τους, με στόχο να καλύψουν τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις και ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη.

Μετά την ανάπτυξη των residential επενδύσεων, οι οποίες φαίνεται να συναγωνίζονται τις παραδοσιακές ξενοδοχειακές μονάδες, και να καταλαμβάνουν ένα μεγάλο μερίδιο στην αγορά της luxury φιλοξενίας, οι μονάδες υγείας και φροντίδας τρίτης ηλικίας αποτελούν το επόμενο βήμα στην ενσωμάτωση του high-end hospitality σε ακόμα περισσότερες πτυχές της καθημερινότητάς μας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα exclusive παροχών φιλοξενίας αποτελεί ένα νέο brand, το Loveday, το οποίο έρχεται να παντρέψει τη φιλοσοφία των 5άστερων ξενοδοχείων με την ευαισθησία και την τεχνογνωσία μονάδων αποκλειστικά αφιερωμένων στην διάθεση υπηρεσιών για τη φροντίδα ηλικιωμένων.

Το όραμα του Laurence Geller, Chairman και Chief Executive Officer της Loveday&Co, ξεκίνησε μετά την απώλεια και των δύο γονιών του από άνοια και κατανοώντας επομένως την επιτακτική ανάγκη για την προσφορά ποιοτικών και πολυτελών υπηρεσιών φροντίδας. Με εμπειρία σε υψηλόβαθμες θέσεις σε μερικές από τις κορυφαίες ξενοδοχειακές αλυσίδες παγκοσμίως (Four Seasons Washington D.C., InterContinental Miami και Hyatt Development Corporation μεταξύ άλλων), o Geller αξιοποίησε το κενό στην αγορά των residential επενδύσεων, εισάγοντας μια νέα πρόταση φιλοξενίας για τους ηλικιωμένους, με στόχο τη διατήρηση του ποιοτικού επιπέδου διαβίωσης τόσο για τους ίδιους, όσο και για τις οικογένειές τους.

Μετά την επιτυχία του Loveday in Chelsay Court, το brand προχωρά στα δύο επόμενα εγχειρήματά του μέσα στο 2022, την μονάδα στο Kensington και στη συνέχεια στο Abbey Road στο Notting Hill.

Όλες οι μονάδες φιλοξενίας και οι επιμέρους ιδιωτικές σουίτες χαρακτηρίζονται από προσεγμένο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, εξειδικευμένα πακέτα υπηρεσιών και έμπειρες ομάδες φροντίδας, ενώ οι Loveday Residencies αναδεικνύονται σύμφωνα με τους ίδιους τους ένοικους ως το “Ritz της υγειονομικής περίθαλψης” και μετρούν ήδη έναν μεγάλο αριθμό επιφανών πελατών. Στις παρεχόμενες υπηρεσίες συμπεριλαμβάνεται μια μεγάλη ποικιλία γαστρονομικών προτάσεων από τον Executive Chef Matt Dodge, του Savoy, ειδικά διαμορφωμένες στις διατροφικές ανάγκες και τις προτιμήσεις του κάθε επισκέπτη. Η διαμονή εμπλουτίζεται με ψυχαγωγικές και αθλητικές δραστηριότητες που στόχο έχουν την κοινωνικοποίηση και τη δημιουργική απασχόληση των φιλοξενούμενων. Χορός, θεραπεία μετά μουσικής, θέατρο, παιχνίδια, συνεδρίες spa και ομορφιάς και μαθήματα fitness είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που παρέχει κάθε μια από τις μονάδες της Loveday.

Με την κοινωνική ευθύνη να βρίσκεται στον πυρήνα της φιλοσοφίας του brand, μέρος των εσόδων διατείθεται στην ομάδα έρευνας που απασχολεί η Loveday&Co για την πρόληψη και καταπολέμηση της άνοιας και του Αλτσχάιμερ. Η πρωτοβουλία αυτή, σε συνδυασμό με τις high-end υπηρεσίες και τις υψηλού επιπέδου υποδομές όλων των μονάδων, έχουν καταφέρει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των οικογενειών των υποψήφιων φιλοξενούμενων, οι οποίοι αναζητούν την καλύτερη δυνατή επιλογή για την φροντίδα των δικών τους ανθρώπων.

Ανάμεσα στα παρεχόμενα πακέτα υπηρεσιών, συμπεριλαμβάνονται επίσης το Loveday at Home στο οποίο οι ηλικιωμένοι έχουν τη δυνατότητα να δέχονται φροντίδα στην ασφάλεια του σπιτιού τους, είτε για λίγες ώρες ή καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, το Loveday Stays που επιτρέπει την short-term διαμονή σε μια από τις εξαιρετικές σουίτες των Loveday Residencies, ενώ με το Loveday Members Club τα μέλη μπορούν να απολαύσουν elevated εμπειρίες ακόμα και παρέα με τις οικογένειές τους, εντός ή εκτός των εγκαταστάσεων, έπειτα από συνεννόηση με την ομάδα της Loveday.