madame shoushou: Ο διάσημος φιόγκος θα ταξιδέψει σε 24 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο

madame shoushou: Ο διάσημος φιόγκος θα ταξιδέψει σε 24 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο

Η καλοκαιρινή συλλογή θα βρίσκεται σε 24 χώρες και σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας Athropologie στην Αμερική.

Το αμιγώς ελληνικό brand madame shoushou ξεκίνησε δυναμικά τις δραστηριότητές του στις αγορές του εξωτερικού και από τον Μάρτιο θα βρίσκεται σε 24 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ταυτόχρονα εγκαινιάζει επίσημα τη συνεργασία του με το Anthropologie, ένα από τα κορυφαία brand παγκοσμίως, με περισσότερα από 200 καταστήματα.

Η Ελίνα Κορδαλή, σχεδιάστρια και ιδιοκτήτρια του brand madame shoushou δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μετά από σχεδόν ένα χρόνο εντατικών προσπαθειών καταφέραμε να ανοίξουμε τις πόρτες των αγορών του εξωτερικού. Ξεκινήσαμε δειλά – δειλά με την έκθεση Who’s Next στο Παρίσι τον περσινό Σεπτέμβριο και φέτος έχουμε καταφέρει να έχουμε δυναμική παρουσία σε 24 διαφορετικές χώρες και να προχωράμε σε μια πολύ μεγάλη συμφωνία με το Anthropologie. Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε ακόμα περισσότερο τις δραστηριότητές μας στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο και την ελληνική οικονομία».

Τα σχέδια της madame shoushou θα ταξιδέψουν από την Αμερική και τη Μαρτινίκα μέχρι τη Ρωσία και το Χονγκ Κόνγκ, σε 24 πολύ διαφορετικούς αλλά ιδιαίτερα ρομαντικούς προορισμούς, σε καταστήματα που αντιπροσωπεύουν ακριβώς αυτό το ιδιαίτερο στιλ του brand: απλά, ρομαντικά και σε παιχνιδιάρικες γραμμές ρούχα, με δαντέλες και φιόγκους, με τα λουλούδια και τις παστέλ αποχρώσεις να κυριαρχούν δημιουργώντας έναν μαγικό κόσμο όπου κάθε ένδυμα έχει μια ιστορία!

Η «madame shoushou» είναι ένα από τα ελπιδοφόρα επιχειρηματικά «μοντέλα» που εν μέσω οικονομικής κρίσης και σε λιγότερο από 5 χρόνια, κατάφερε όχι μόνο να κατακτήσει μια υψηλή θέση στην εγχώρια αγορά αλλά και να διαγράφει μια ήδη εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία στο εξωτερικό.