Μάλλον δεν θα δούμε πολύ σύντομα στη μεγάλη οθόνη «Avatar» και «Star Wars»

Μάλλον δεν θα δούμε πολύ σύντομα στη μεγάλη οθόνη «Avatar» και «Star Wars»
epa08082732 A Star Wars fans dressed as Jedi master Yoda attends a Star Wars nine-movie marathon culminating with the latest chapter in the franchise, 'Star Wars: The Rise of Skywalker', at El Capitan Theatre in Hollywood, California, USA, 19 December 2019. EPA/CHRISTIAN MONTERROSA Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η πρεμιέρα της ταινίας «Avatar 2» προγραμματίστηκε τώρα για το Δεκέμβριο του 2022, ενώ η πρεμιέρα της επόμενης ταινίας «Star Wars» θα γίνει το Δεκέμβριο του 2023.

Η Walt Disney Co ανέβαλε επ’ αόριστον την πρεμιέρα της ταινίας «Mulan», όπως ανακοίνωσε χθες η εταιρία, επιφέροντας ένα νέο πλήγμα στους διαχειριστές των κινηματογραφικών αιθουσών που διατηρούσαν ελπίδες ότι η προβολή της ταινίας αυτής θα βοηθούσε να προσελκύσουν το κοινό στις κινηματογραφικές αίθουσες στη διάρκεια της πανδημίας COVID-19.

H πρεμιέρα της ταινίας είχε αρχικά προγραμματιστεί για τον Μάρτιο, ενώ η προβολή της αναβλήθηκε αρκετές φορές, καθώς αρκετές κινηματογραφικές αίθουσες παραμένουν κλειστές, προκειμένου να αναχαιτιστεί η εξάπλωση του νέου κορωνοϊού. Ο πιο πρόσφατος προγραμματισμός ανέφερε ότι η πρώτη προβολή της θα γινόταν στις 21 Αυγούστου.

Παράλληλα, η Disney ανακοίνωσε ότι καθυστερεί κατά έναν χρόνο την πρεμιέρα των ταινιών «Avatar» και «Star Wars». Η πρεμιέρα της ταινίας «Avatar 2» προγραμματίστηκε τώρα για το Δεκέμβριο του 2022, ενώ η πρεμιέρα της επόμενης ταινίας «Star Wars» θα γίνει το Δεκέμβριο του 2023.