Mappemonde Restaurant Bar & Lounge: Ο απόλυτος all day προορισμός στην καρδιά της Αθήνας

Mappemonde Restaurant Bar & Lounge: Ο απόλυτος all day προορισμός στην καρδιά της Αθήνας

Με θέα το μαγευτικό πανόραμα της πόλης, το προσφάτως ανακαινισμένο Mappemonde Restaurant Bar & Lounge, στο 10ο όροφο του Athens Capital Hotel-MGallery Collection, αποτελεί ένα κορυφαίο all-day restaurant destination που ταξιδεύει τους επισκέπτες σε νέους γευστικούς ορίζοντες.

Από την πρώτη στιγμή λειτουργίας του, το εστιατόριο ενθουσίασε το αθηναϊκό κοινό με το γαστρονομικό στίγμα του, παρουσιάζοντας τα δημιουργικά πιάτα του Executive Chef Δημήτρη Μπούτσαλη, εμπνευσμένα από τη μεσογειακή και διεθνή κουζίνα.

Η βεράντα του Mappemonde Restaurant Bar & Lounge με την πισίνα και την ασυναγώνιστη θέα στην Ακρόπολη και το Λυκαβηττό αποτελεί επίσης ένα ιδανικό σκηνικό για pre ή after dinner drinks, φιλοξενώντας μια προσεγμένη λίστα με αρωματικά cocktails και premium ποτά, ικανά να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς drink aficionados. Οι άνετοι καναπέδες και η arty διακόσμηση του χώρου μετατρέπει το Mappemonde Restaurant Bar & Lounge στο πιο ειδυλλιακό σημείο του φετινού καλοκαιριού για να απολαύσετε signature cocktails και premium spirits.

To rooftop του Athens Capital Hotel-MGallery Collection και το Mappemonde Restaurant Bar & Lounge αποτελούν έναν μοναδικό προορισμό για ανάσα δροσιάς στην καρδιά της Αθήνας, τόσο για καλοκαιρινά dinners με κρασιά, premium cocktails και sushi, όσο και για μεσημεριανά διαλείμματα για σύντομα lunches που θα σας αποφορτίσουν από τους ρυθμούς της καθημερινότητας.

ATHENS CAPITAL HOTEL-MGALLERY COLLECTION | Ελευθερίου Βενιζέλου 4 & Κριεζώτου 2, Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα 106 71 | Τηλ. 21 4444 2000 | www.achotel.gr