Η Μάργκοτ Ρόμπι συμμαχεί με τη Nissan υπέρ της καθαρής βιώσιμης ενέργειας (Βίντεο)

Η Μάργκοτ Ρόμπι συμμαχεί με τη Nissan υπέρ της καθαρής βιώσιμης ενέργειας (Βίντεο)
epa06529466 Australian actress Margot Robbie poses for photographers at the UK premiere of the film I, Tonya in London, Britain,15 February 2018. EPA/NEIL HALL Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η πρέσβειρα της αυτοκινητοβιομηχανίας για την ηλεκτροκίνηση και την αειφορία στέλνει το δικό της μήνυμα.

H βραβευμένη ηθοποιός Margot Robbie, εμπνέει μέσα από την αγάπη της για το surfing, προάγοντας τη σημαντικότητα της βιώσιμης διαβίωσης για την ανθρωπότητα.

Ως πρέσβειρα της Nissan για τα ηλεκτροκίνητα οχήματα και την αειφορία, η ηθοποιός έχει συντάξει μια ανοικτή επιστολή, για να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να κάνουν πιο βιώσιμες επιλογές ενέργειας.

Στο νέο προωθητικό βίντεο όπου πρωταγωνιστεί, η ηθοποιός απολαμβάνει τα πρωινά κύματα της θάλασσας, καθώς μιλά για τη δημιουργία ενός «καλύτερου κόσμου για τον εαυτό μας και για όλους όσους έρχονται μετά από μας». Με τα αιολικά πάρκα και τους ηλιακούς συλλέκτες να αντιπροσωπεύουν σήμερα τα δύο τρίτα της νέας ενέργειας που προστίθεται στο παγκόσμιο δίκτυο, η Margot εξηγεί ότι «όλοι έχουμε τη δύναμη να κάνουμε μια αλλαγή».

Να σημειώσουμε ότι τα μοντέλα Leaf και e-NV200 της εταιρίας δεν είναι μόνο καθαρότερα οχήματα, αλλά και μονάδες κινητής ενέργειας. Οι μπαταρίες από αυτά τα οχήματα αποτελούν μέρος της λύσης αποθήκευσης ενέργειας xStorage, η οποία παρέχει ισχύ σε σπίτια και γενικότερα στο ηλεκτρικό δίκτυο.