Μας κάνει η αποτυχία καλύτερους;

Μας κάνει η αποτυχία καλύτερους;

Το Athens Founder Institute και οι Industry Disruptors – Game Changers (ID-GC) σας προσκαλούν στην εκδήλωση Succeeding Through Failure.

Είναι κοινό μυστικό ότι η αποτυχία συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους φόβους κάθε επιχειρηματία, αλλά τι θα γινόταν άμα συνειδητοποιούσαμε ότι η αποτυχία είναι εν τέλει κάτι καλό; Κάθε αποτυχία μπορεί να αποτελέσει μια εν δυνάμει επιτυχία και αυτό θα είναι το θέμα συζήτησης στην εκδήλωση Succeeding Through Failure. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα συζητηθούν καίρια ερωτήματα που απασχολούν νέους και δυνητικούς επιχειρηματίες με σκοπό την ανατροπή του ταμπού που θέλει την αποτυχία να φέρει αποκλειστικά και μόνο μια αρνητική και απαγορευτική χροιά.

Ελάτε να μάθετε πώς να αντιμετωπίσετε, να εκμεταλλευτείτε ή ακόμα και να αποφύγετε μια επιχειρηματική αποτυχία, καθώς και πως μπορεί το Founder Institute, με αναγνωρισμένα ποσοστά επιτυχίας παγκοσμίως, να σας βοηθήσει να αυξήσετε σημαντικά τις πιθανότητες επιτυχίας, τόσο τις δικές σας, ως επιχειρηματίες, όσο και της ιδέας σας.

Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 18.30 στο INNOVATHENS, Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Αθήνα).

Στην συζήτηση θα συμμετέχουν οι:

Απόστολος Αποστολάκης, Σύμβουλος & Συν-ιδρυτής , Doctoranytime.gr, Συν-ιδρυτής E-food.gr
Μιχάλης Γκόντας, Ιδρυτής, Forky
Αντώνης Μαρκόπουλος, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, Ασία Pacific Region, Intralot
Μιχάλης Στάγκος, Συν-ιδρυτής των Industry Disruptors – Game Changers και Διευθυντής του Athens Founder Institute
Τάσος Φλάμπουρας, Γενικός Διευθυντής, Aventurine SA

Συντονιστής θα είναι ο Απόστολος Μαγγηριάδης, Πολιτικός Ανταποκριτής, Mega Channel

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν με προεγγραφή στο http://fi.co/e/34641.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το INNOVATHENS.

Το Founder Institute υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα τομέων τεχνολογίας, όπως software, αγροτικές τεχνολογίες (agtech), βιοτεχνολογία, cleantech, ecommerce, διαφήμιση, ψηφιακά μέσα , ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης, και άλλα.