Μαξίμου σε ΝΔ και ΚΙΝΑΛ για Γιάννο Παπαντωνίου: Να ζητήσουν συγγνώμη για τον τρόπο που διακυβέρνησαν

Μαξίμου σε ΝΔ και ΚΙΝΑΛ για Γιάννο Παπαντωνίου: Να ζητήσουν συγγνώμη για τον τρόπο που διακυβέρνησαν
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η κυβέρνηση απαντά στις ανακοινώσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης για το μεγάλο ζήτημα της διαφθοράς στην πολιτική σκηνή της χώρας.

 

«Αντί η ΝΔ και το Κίνημα Αλλαγής να ψάχνουν σωσίβιο σε θεωρίες συνωμοσίας, προκειμένου να αποφύγουν να πάρουν θέση για την προφυλάκιση Παπαντωνίου, ας ζητήσουν επιτέλους τουλάχιστον μία συγγνώμη για τον τρόπο που κυβέρνησαν, για τον εκφυλισμό της πολιτικής και για το εκτεταμένο δίκτυο διαφθοράς που δημιούργησαν» αναφέρει το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού σε γραπτή του ανακοίνωση.

«Εκτός εάν επιμένουν στις θεωρίες περί σκευωρίας της κυβέρνησης» συμπληρώνει σημειώνει: «Ό,τι και να κάνουν όμως ο κ. Μητσοτάκης και η κα Γεννηματά, δεν μπορούν να κρύψουν την πολιτική ενοχή τους».

Απάντηση της ΝΔ στο Μαξίμου

«Επειδή ο Αλ.Τσίπρας βρίσκεται πλέον σε πλήρη σύγχυση, να του υπενθυμίσουμε ότι ο Γιάννος Παπαντωνίου δεν υπήρξε ποτέ στέλεχος της ΝΔ.», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Πειραιώς δίνοντας απάντηση σε ανακοίνωση του Μαξίμου.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσθέτει: «Αν θέλει, ωστόσο, πληροφορίες για τα εξοπλιστικά σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ, δεν έχει παρά να ρωτήσει το δεξί χέρι του Ακη Τσοχατζόπουλου: Τον Αντώνη Κοτσακά που εξελέγη πρώτος στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.»

Απάντηση του ΚΙΝΑΛ στο Μαξίμου

«Δεν δεχόμαστε μαθήματα από τον κ.Τσίπρα που με την πολιτική του ζημίωσε την Ελλάδα με 200 δισ. ευρώ κι έγινε ο καλύτερος χορηγός της Δεξιάς και του κ. Μητσοτάκη» αναφέρει το Γραφείο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής στην απάντησή του στο Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού και τονίζει: «Περιμένουμε όμως να σπάσει την αφωνία του και να απολογηθεί για τις κατηγορίες του υπουργού του ότι η κυβέρνηση χρηματοδοτήθηκε από τον Σόρος».

Διαβάστε ακόμη:

ΝΔ για υπόθεση Παπαντωνίου: Η δίωξη ξεκίνησε το 2012

Θέση για την προφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου πήρε το Κίνημα Αλλαγής