Μαζιώτης για Γεωργιάδη: Να εκτελεστεί και να κρεμαστεί στο Σύνταγμα

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Σοφία Βούλτεψη καλεί τα κόμματα να καταδικάσουν την επίθεση του προς τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ.

Ο Νίκος Μαζιώτης με κείμενο του από τις φυλακές Διαβατών επανέρχεται με νέα επίθεση κατά του Άδωνι Γεωργιάδη. Το κείμενο δημοσιεύεται στο Διαδίκτυο και ο καταδικασμένος για τρομοκρατία και μέλος του Επαναστατικού Αγώνα ζητεί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ «να εκτελεστεί μπροστά σε χιλιάδες λαού στην πλατεία Συντάγματος».

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα indymedia και έχει ως εξής:

«Σχόλιο του Νίκου Μαζιώτη μέλους του Επαναστατικού Αγώνα για τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη

» Οι δολοφόνοι και οι δήμιοι του λαού είναι πάντα υποκριτές. Έτσι και ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος είναι συνεργός χιλιάδων δολοφονιών πολιτών σε μαζική κλίμακα, θανάτων από αυτοκτονίες (περίπου 4000), θανάτων από ασθένειες, από έλλειψη φαρμάκων, από πείνα και υποσιτισμό κατηγορούν εμάς για δολοφονίες. Απόδοση Δικαιοσύνης και όχι δολοφονία θα ήταν ένας τέτοιος δολοφόνος, όπως ο Γεωργιάδης, να εκτελεστεί μπροστά σε χιλιάδες λαού στην πλατεία Συντάγματος και το πτώμα του να κρεμαστεί ανάποδα όπως έκαναν οι Ιταλοί Παρτιζάνοι στην πλατεία Λορέτο στο Μιλάνο στον ομοϊδεάτη του Μπενίτο Μουσολίνι.

Νίκος Μαζιώτης, φυλακές Διαβατών.»

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, δήλωσε ότι «η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται» και κάλεσε όλα τα κόμματα να καταδικάσουν την απόπειρα τρομοκράτησης κατά του Αδ. Γεωργιάδη.

Η Σ.Βούλτεψη τόνισε ότι η ευθεία απειλή κατά της ζωής του από τους τρομοκράτες δεν πρόκειται να κάμψει ούτε το φρόνημα, ούτε την κοινοβουλευτική δράση, τόσο του Αδ.Γεωργιάδη, όσο και οποιουδήποτε έλληνα βουλευτή.

«Κι ας αναλογιστούν οι πάντες τι σημαίνει για τη Δημοκρατία μας η πολιτική στοχοποίηση Έλληνα βουλευτή» πρόσθεσε η κ. Βούλτεψη.