Με αυτήν την αεροπορική δεν θα χάσετε ποτέ ξανά τις αποσκευές σας

Με αυτήν την αεροπορική δεν θα χάσετε ποτέ ξανά τις αποσκευές σας
An Alaska Airlines 737-800, newly painted in the airline’s 2016 refreshed brand, is ready to be revealed at the airline's maintenance hangar in SeaTac, Washington on Jan. 25, 2016. This month, Alaska Airlines revealed the most substantial updates to its brand in a quarter century. Beginning Jan. 25, Alaska fliers will see the visual updates in new signage at the airport, an all-new airplane paint job, a refreshed website and mobile app, and more.

Πώς η απώλεια των αποσκευών θα γίνει παρελθόν.

H Alaska Airlines θέλει να κάνει την απώλεια των αποσκευών παρελθόν. Πώς θα το καταφέρει αυτό: θα χρησιμοποιήσει ηλιακής ενέργειας ετικέτες για την κάθε βαλίτσα των επιβατών, οι οποίες θα συνδέονται μέσω μιας εφαρμογής με τα κινητά των ταξιδιωτών, σύμφωνα με τη Los Angeles Times.

Μετά την αγορά του εισιτηρίου, η αεροπορική εταιρεία με έδρα το Σιάτλ, θα ζητά από τον κάθε επιβάτη, εάν επιθυμεί να ενεργοποιήσει την ηλεκτρονική ετικέτα των αποσκευών. Mόλις η ετικέτα ενεργοποιηθεί παράλληλα θα συγχρονιστεί και με το smartphone του επιβάτη.

Ο Διευθυντής έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας, Loesje Degroen, δήλωσε στο Times ότι η ετικέτα δοκιμάστηκε πρώτη φορά σε 60 εργαζόμενους το περασμένο έτος, ενώ τώρα θα δοκιμαστεί σε 50 επιβάτες, με σκοπό να επεκτείνει το πείραμα κατά τους επόμενους μήνες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ηλεκτρονική ετικέτα μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο:

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Alaska Airlines προσφέρει καινοτόμα προϊόντα στους επιβάτες της: Ένα άλλο εγχείρημα που έχει δοκιμάσει η αεροπορική εταιρεία είναι η δυνατότητα των ταξιδιωτών να περνούν από τους ελέγχους του αεροδρομίου παρουσιάζοντας απλά τα δακτυλικά τους αποτυπώματα, κάνοντας την επιβίβασή τους στο αεροσκάφος πιο εύκολη και σύντομη.