Με ελληνική υπογραφή η ανακαίνιση των γραφείων της Google στη Νέα Υόρκη

Με ελληνική υπογραφή η ανακαίνιση των γραφείων της Google στη Νέα Υόρκη

Η Alumil κέρδισε την εμπιστοσύνη του τεχνολογικού κολοσσού και ανέλαβε την ολοκλήρωση του νέου «στρατηγείου» στις ΗΠΑ.

Υπάρχουν ελληνικές επιχειρήσεις που «καταρρέουν» λόγω της οικονομικής κρίσης και άλλες που καταφέρνουν να διαπρέψουν και μάλιστα παγκοσμίως. Όπως για παράδειγμα η ελληνική επιχείρηση Alumil, η οποία εδώ και χρόνια είναι πρώτη στη δημιουργία αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, κεντρίζοντας ακόμη και το ενδιαφέρον της Google.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, ο τεχνολογικός κολοσσός ανέθεσε την αισθητική και την ενεργειακή αναβάθμιση του νέου της «στρατηγείου» στη Νέα Υόρκη στην Alumil.

Πρόσφατα, η κορυφαία ελληνική εταιρεία στο χώρο των αλουμινίων πραγματοποίησε, στο εκθεσιακό της κέντρο στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, τα εγκαίνια του ανακαινισμένου της showroom και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσίασε και το πρωτοποριακό έργο που ανέλαβε και ολοκλήρωσε για λογαριασμό της Google, προϋπολογισμού 22 εκατ. δολαρίων, το οποίο αποτελεί το βασικό πυλώνα της φιλοσοφίας όλων των νέων συστημάτων της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο κτίριο είναι το μεγαλύτερο σε όγκο και διαθέτει πάνω από 3.500 παράθυρα, ενώ διαθέτει το καινοτόμο ανοιγόμενο σύστημα Supreme S91 της Alumil – πιστοποιημένο από το γερμανικό Passive House Institute.

«Η Alumil έχει γυρίσει σελίδα, έχει μπει σε μια νέα φάση της ιστορίας της, πιο ώριμη, πιο τεχνολογικά ανεπτυγμένη, πιο εξωστρεφή, πιο ζωηρή και παθιασμένη μιας και έχει μπει στην εταιρία και η νέα γενιά», ανέφερε κατά την ομιλία του ο πρόεδρος της εταιρίας Γεώργιος Μυλωνάς.

Σημειώνεται ότι ο Όμιλος πραγματοποιεί το 92% των πωλήσεών του στη διεθνή αγορά, ενώ σύμφωνα με τον κ. Μυλωνά, οι πωλήσεις του ομίλου παρουσιάζουν στο εξάμηνο του 2016 αύξηση της τάξης του 10%-11%.