Με εξαιρετικά σημαντικές διακρίσεις τιμήθηκε η Karabinis Medical στα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2024

Με εξαιρετικά σημαντικές διακρίσεις τιμήθηκε η Karabinis Medical στα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2024
Οι διακρίσεις αντανακλούν τη σταθερή δέσμευση της εταιρείας για καινοτομία και υψηλή ποιότητα.

Σημαντική αναγνώριση από τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2024 έρχεται να επισφραγίσει το όραμα της Karabinis Medical και την αφοσίωσή της στη βελτίωση της ποιότητας ζωής μέσω καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών υγείας που καλύπτουν τις ανάγκες των ανθρώπων.

Συγκεκριμένα, η Karabinis Medical κατέκτησε τα ακόλουθα βραβεία:

Platinum award στη κατηγορία ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ για την Υπηρεσία Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας ΗD Corner

Silver award στη κατηγορία ΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑ ΝΕΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ για την οικογένεια λιποσωμιακών προϊόντων SON

To platinum βραβείο παρέλαβε ο Απόστολος Καραμπίνης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Karabinis Medical. Κατά την ευχαριστήρια ομιλία του ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε στο οικοσύστημα υγείας την 3η έκδοση της Υπηρεσία Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας HD Corner. Το τμήμα R&D της KM σε συνεργασία με ΚΟL Έλληνες Καθηγητές – Πανεπιστημιακούς Ιατρούς, και με διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες από το 2012 ξεκίνησε τη δημιουργία της βραβευμένης υπηρεσίας, έχοντας ήδη λανσάρει τις δύο πρώτες εκδόσεις της. Στόχος της υπηρεσίας είναι να ενισχύει τη συμμόρφωση των ανθρώπων με παράγοντες καρδιαγγειακού κινδύνου οδηγώντας τους στη ρύθμιση σε συνεργασία με το θεράποντα ιατρό και τον κλινικό εκπαιδευτή φαρμακοποιό, μειώνοντας ταυτόχρονα το δημοσιονομικό κόστος».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «αυτές οι διακρίσεις αντανακλούν τη σταθερή μας δέσμευση για καινοτομία και υψηλή ποιότητα ενθαρρύνοντάς μας να συνεχίσουμε να πρωτοπορούμε στον χώρο της φαρμακευτικής αγοράς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: