Με όρους αγοράς οι επενδύσεις της πρωτοβουλίας «Μία Ζώνη, Ενας Δρόμος»- Οι δηλώσεις Σι Τζινπίνγκ

Με όρους αγοράς οι επενδύσεις της πρωτοβουλίας «Μία Ζώνη, Ενας Δρόμος»- Οι δηλώσεις Σι Τζινπίνγκ
epa07257711 Chinese President Xi Jinping speaks during an event to commemorate the 40th anniversary of the Message to Compatriots in Taiwan at the Great Hall of the People in Beijing, China, 02 January 2019. EPA/MARK SCHIEFELBEIN / POOL Pool photo Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο Κινέζος πρόεδρος δήλωσε ότι οι νόμοι της αγοράς θα εφαρμοστούν σε όλα τα προγράμματα που σχετίζονται με την υλοποίηση της πρωτοβουλίας.

Συμφωνίες οικονομικού ύψους άνω των 64 δισεκατομμυρίων δολαρίων υπογράφτηκαν στην διάρκεια της διάσκεψης για την παγκόσμια εμπορική πρωτοβουλία «Μία Ζώνη, Ένας Δρόμος» που προωθεί διεθνώς το Πεκίνο, σύμφωνα με σημερινή δήλωση του Κινέζου προέδρου Σι Τζινπίνγκ.

Ο Κινέζος πρόεδρος, στις δηλώσεις του για τον τερματισμό των εργασιών της διάσκεψης της αναφερόμενης πρωτοβουλίας για την αναβίωση του παλιού Δρόμου του Μεταξιού μέσω της διασύνδεσης της Κίνας με την Ασία και την Ευρώπη, δήλωσε ότι οι νόμοι της αγοράς θα εφαρμοστούν σε όλα τα προγράμματα που σχετίζονται με την υλοποίηση της αναφερόμενης πρωτοβουλίας.