Με ποια πασίγνωστη εταιρεία ανανέωσε τη συνεργασία της η easyJet

Με ποια πασίγνωστη εταιρεία ανανέωσε τη συνεργασία της η easyJet
EASYJET CELEBRATE THE BIRTHDAY AT THEIR HEADQUATERS IN LUTON TODAY.

Οι επιβάτες θα μπορούν να πραγματοποιούν κρατήσεις σε μια σειρά από business friendly υπηρεσίες που εξελίσσονται συνεχώς. 

Την ανανέωση της μακρόχρονης συνεργασίας της με την αεροπορική εταιρεία easyJet, ανακοίνωσε η Amadeus, τεχνολογικός συνεργάτης της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, προσφέροντας συνεχή πρόσβαση σε όλες τις κατηγορίες ναύλων της.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ανανέωση της συνεργασίας θα υποστηρίξει την εξελισσόμενη στρατηγική ανάπτυξης της easyJet, η οποία επικεντρώνεται στα επαγγελματικά ταξίδια και διασφαλίζει ότι οι εταιρικοί ταξιδιώτες θα μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση και να πραγματοποιούν κρατήσεις σε μια σειρά από business friendly υπηρεσίες, όπως οι κατηγορίες ναύλων Inclusive και Flexi.

Η easyJet και η Amadeus ξεκίνησαν τη συνεργασία τους το 2007 και στη διάρκεια της σχέσης τους η easyJet έγινε η πρώτη εταιρεία που δοκίμασε πιλοτικά την πρωτοποριακή λειτουργία light ticketing της Amadeus, η οποία επιτρέπει στα ταξιδιωτικά γραφεία να πραγματοποιούν κρατήσεις στην easyJet με την ίδια διαδικασία που ακολουθούν και σε κάθε άλλον αερομεταφορέα.

Η Amadeus συνεργάζεται με περισσότερες από 90 αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους, ανεβάζοντας σε 80% το ποσοστό των συνολικών θέσεων αεροπορικών χαμηλού κόστους και υβριδικών αεροπορικών σε όλο τον κόσμο, που είναι διαθέσιμες στο σύστημα της Amadeus. Οι κρατήσεις για αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους και υβριδικές αεροπορικές στο σύστημα της Amadeus σημείωσαν αύξηση κατά 17% το πρώτο εξάμηνο του 2016, σε σχέση με πέρυσι.