Mε συλλογή από NFTs αξίας 17 εκατ. δολαρίων ο γνωστός ράπερ Snoop Dogg

Mε συλλογή από NFTs αξίας 17 εκατ. δολαρίων ο γνωστός ράπερ Snoop Dogg
Snoop Dogg performs on stage as DJ Snoopadelic during a Concert in Your Car performance at the Ventura County Fairgrounds in Ventura on October 2, 2020. (Photo by Frederic J. BROWN / AFP) Photo: AFP

Στα NFTs το έχει «ρίξει» τον τελευταίο καιρό ο πασίγνωστος ράπερ Snoop Dogg, ακολουθώντας την τάση που έχει, τον τελευταίο καιρό, τρελάνει… κόσμο. 

Μάλιστα, συνεργαζόμενος με τον δημιουργό του δημοφιλούς Nyan Cat, πρόσφατα λάνσαρε τα δικά του, επώνυμα ψηφιακά συλλεκτικά έργα τέχνης.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσω Twitter, ο λογαριασμός με το ψευδώνυμο Cozomo de’ Medici, ανήκει σε αυτόν. Ο Cozomo αναρτούσε καθημερινά τις τελευταίες εβδομάδες, στιγμές από το ταξίδι του στον χώρο των NFT.

Το χαρτοφυλάκιο του Cozomo de’ Medici έχει συλλεκτικά αντικείμενα αξίας άνω των 17 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με την DappRadar. Η συλλογή περιέχει εννέα CryptoPunks, με το πιο πολύτιμο να εκτιμάται στα 4,6 εκατομμύρια δολάρια. Διαθέτει επίσης 10 Meebits NFTs, τα τρισδιάστατα avatars που δημιουργήθηκαν από τους κατασκευαστές των CryptoPunks της Larva Labs, καθώς και επίσης και μια συλλογή διαφορετικών NFTs από τη σειρά έργων  Art Blocks. Τέλος, το πορτφόλιο του Cozomo κατέχει το Snoop x Nyancat NFT.

Σημειώνεται πως ο Snoop δεν είναι ο μόνος διάσημος που συλλέγει NFT: ο αστέρας του NBA, Stephen Curry, ο YouTuber Jake Paul και ο κωμικός και τηλεοπτικός οικοδεσπότης Steve Harvey είναι μεταξύ των συλλεκτών.