Μεγαλομέτοχος σε ομάδα μπέιζμπολ στο Μιλγουόκι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ποσοστό των Μιλγουόκι Μπρούερς απέκτησε ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο! Η ομάδα από το Γουινσκόνσιν ανακοίνωσε και επίσημα την συμφωνία γράφοντας στον επίσημο λογαριασμό: «Ο δύο φορές MVP είναι επίσημα μέλος της ομάδας ιδιοκτησίας των Milwaukee Brewers. Ευχαριστούμε, Γιάννη, για τη αφοσίωση σου στην ομάδα μας και στο Μιλγουόκι!».

Ο «Greak Freak» ακολουθεί το μοντέλο του Πάτρικ Μαχόουμς που επένδυσε στο τοπικό franchise του μπέιζμπολ και εντάχθηκε στην ομάδα ιδιοκτησίας της Royals.

Επιχειρηματική κίνηση αλλά συνάμα και κίνηση η οποία δείχνει πόσο ο Γιάννης αγαπάει την περιοχή του Γουινσκόνσιν και ειδικά το Μιλγουόκι!

Ιδιοκτήτης της ομάδας είναι ο Μαρκ Ατανάσιο, ο οποίος την αγόρασε πριν από 17 χρόνια, το 2004 έναντι 223 εκατομμυρίων δολαρίων. Μάλιστα το 2012 η αξία της ομάδας, σύμφωνα με το Forbes, ήταν 450 εκατομμύρια δολάρια και φέτος είναι 1,2 δισ. 

«Το Μιλγουόκι επένδυσε σε εμένα, θέλω να του δώσω κάτι πίσω»

«Μένει μόνο να βελτιώσω τα χτυπήματά μου». Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν χρειάζεται να μάθει μπέιζμπολ. Εκτός και αν θελήσει κάποια στιγμή να δοκιμάσει την τύχη του σε αυτό το άθλημα, όπως έκανε ο Μάικλ Τζόρνταν.

Ο Giannis αστειεύτηκε για τις ικανότητες προς βελτίωση, στην παρουσίαση της επένδυσής του στην ομάδα μπέιζμπολ του Μιλγουόκι, τους Μπριούερς. Αυτά στην αρχή. Όταν το πράγμα σοβάρεψε, ο πρωταθλητής και MVP εξήγησε την απόφασή του να αποκτήσει μέρος των μετοχών.

«Το Μιλγουόκι με έκανε αυτό που είμαι. Με έκανε καλύτερο άνθρωπο, καλύτερο άνδρα. Το Μιλγουόκι επένδυσε πολλά πάνω μου, και εγώ ήθελα να επενδύσω κάτι στην πόλη του Μιλγουόκι. Αγαπώ το Μιλγουόκι…», ήταν τα λόγια του Αντετοκούνμπο.