Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Έξαλλοι οι Βρετανοί με το υπέρογκο ποσό που ξόδεψαν για την ανακαίνιση του σπιτιού τους

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η λίστα με τα έξοδα των royals που εξοργίζει.

Ο Harry και η Meghan έφυγαν από το Kensington Palace αυτή την άνοιξη, λίγο πριν τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, για να μετακομίσουν στο Frogmore Cottage, μακριά από τον William και την Kate. Η κόντρα η οποία τα δημοσιεύματα θέλουν να υπάρχει ανάμεσα στα δύο αδέρφια είναι αυτή που πιστεύεται πως παρακίνησε το νιόπαντρο ζευγάρι να μετακομίσει αλλά και να «διαλύσουν» το Royal Foundation το οποίο είχαν αναλάβει από κοινού.

Τα 2.4 εκατομμύρια λίρες όμως που χρειάστηκαν οι Sussexes για να ικανοποιήσουν αυτή τους την ανάγκη είναι κάτι που έχει εξοργίσει τον βρετανικό τύπο αλλά και τους Βρετανούς με τη Daily Mail να έχει κεντρικό άρθρο με τίτλο:

«Θα μπορούσαν να έχουν μετακομίσει ακριβώς δίπλα! Πώς ο Harry και η Meghan ξόδεψαν 2.4 εκατομμύρια από τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ λεφτά στο Frogmore Cottage για να μετατρέψουν 5 μικρά σπίτια σε ένα  για να δραπετεύσουν από τη ρήξη με τον William και την Kate».

Διαβάστε περισσότερα εδώ: Meghan Markle – Πρίγκιπας Harry: Έξαλλοι οι Βρετανοί με το υπέρογκο ποσό που ξόδεψαν για την ανακαίνιση του σπιτιού τους