Μέγκαν Μάρκλ – πρίγκιπας Χάρι: Μόλις έλαβαν τις πρώτες προειδοποιήσεις για τη συμπεριφορά τους

Μέγκαν Μάρκλ – πρίγκιπας Χάρι: Μόλις έλαβαν τις πρώτες προειδοποιήσεις για τη συμπεριφορά τους
The Duke and Duchess of Sussex arrive at the European Premiere of The Lion King in London Pictured: Prince Harry,Meghan Markle,Duchess of Sussex,Duke of Sussex Ref: SPL5103874 140719 NON-EXCLUSIVE Picture by: Brett D. Cove / SplashNews.com Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 0207 644 7656 Milan: 02 4399 8577 photodesk@splashnews.com World Rights
Ήταν θέμα χρόνου να υπάρξουν οι πρώτες παρατηρήσεις από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το Παλάτι και τους κανόνες του.

Τα απανωτά περιστατικά αλαζονικής συμπεριφοράς από την πλευρά της Meghan Markle κυρίως -και η φαινομενική απάθεια του πρίγκιπα Harry- ήταν μοιραίο και επόμενο ότι εκτός από την αρνητική κριτική και τις αντιδράσεις, θα προκαλέσουν και κάποια μορφή συστάσεων.

Και μπορεί για την ώρα να μην έχει υπάρξει κάποια επίσημη παρέμβαση από το Παλάτι, κάποιες πρώτες προειδοποιήσεις ωστόσο ήρθαν από άνθρωπο που γνωρίζει πολύ καλά το πρωτόκολλο και τους κανόνες καλής συμπεριφοράς των μελών της βασιλικής οικογένειας.

Ο λόγος για τον Patrick Jephson, πρώην προϊστάμενο προσωπικού στην υπηρεσία της αδικοχαμάνης πριγκίπισσας Νταϊάνα, ο οποίος επισήμανε την ανάγκη το βασιλικό ζευγάρι του Σάσεξ να επιδείξει άμεσα μετριοφροσύνη, αν δεν θέλει να προκαλέσει περαιτέρω το κοινό αίσθημα και κυρίως τους φορολογούμενους Βρετανούς που έχουν ζήσει δύσκολα από τη μέρα που ανακοινώθηκε η πρόθεση για Brexit.

Ο ίδιος μάλιστα συνιστά στην 37χρονη Δούκισσα του Σάσεξ να ακολουθήσει τα χνάρια της πεθεράς της, αν πραγματικά θέλει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του βρετανικού λαού και να αποτινάξει από πάνω της τη φήμη της κακότροπης, απαιτητικής πρώην ηθοποιού, που κατάφερε να παντρευτεί πρίγκιπα.

 

The Duke and Duchess of Sussex arrive at the European Premiere of The Lion King in London Pictured: Meghan Markle,Duchess of Sussex Ref: SPL5103874 140719 NON-EXCLUSIVE Picture by: Brett D. Cove / SplashNews.com Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 0207 644 7656 Milan: 02 4399 8577 photodesk@splashnews.com World Rights

«Όταν η προηγούμενη εργοδότις μου, πριγκίπισσα Νταϊάνα πήγε στο Wimbledon,  γνώριζε πολύ καλά ότι ήταν σα να συμμετέχει σε παρατεταμένη φωτογράφιση. Το ήξερε, το είχε αποδεχθεί και στο τέλος κατάφερνε να γυρίσει τέτοιες καταστάσεις υπέρ της», εξηγεί ο άνθρωπος που γνωρίζει το Παλάτι όσο λίγοι.

Και φυσικά, ο ίδιος αναφέρεται στο απίστευτης αλαζονείας περιστατικό στο γήπεδο του Wimbledon, όπου η Markle σχεδόν επιχείρησε και με το ζόρι να δημιουργήσει μία προστατευτική ζώνη μακριά από τα φλας των φωτογράφων για εκείνη και τις φίλες της, δημιουργώντας τεράστιο εκνευρισμό και οργισμένα σχόλια τόσο τα ΜΜΕ όσο και στα social media.

«Συγκρίνετε αυτό το περιστατικό με την συμπεριφορά της Νταϊάνα και θα καταλάβετε τη διαφορά», είπε ο Jephson και συνέχισε ακόμη πιο δηκτικά: «Όλο αυτό που συμβαίνει έχει αρχίσει να δοκιμάζει την υπομονή των φορολογούμενων, που πρακτικά αισθάνονται ότι επιδοτούν τον συγκεκριμένο τρόπο ζωής της Δούκισσας του Σάσεξ και του πρίγκιπα συζύγου της».

ΠΗΓΗ: Celebsnow.com