Μεϊμαράκης: Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί το τεχνικό μέρος ττης εκλογικής διαδιακασίας στη ΝΔ

Μεϊμαράκης: Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί το τεχνικό μέρος ττης εκλογικής διαδιακασίας στη ΝΔ

Ποια γνωστή εταιρεία τηλεπικοινωνιών θα αναλάβει τελικά τη διοργάνωση των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας.

«Δεν μπορώ να το εγγυηθώ και νομίζω ότι κανείς πολιτικός δεν μπορεί να εγγυηθεί το τεχνικό μέρος αυτής της διαδικασίας» ανέφερε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στο Mega μιλώντας για το αδιάβλητο της διαδικασίας εκλογής του προέδρου της ΝΔ.

«Αλλά ακριβώς επειδή κανείς μας δεν μπορεί να το εγγυηθεί θα πρέπει να πάμε με διαφορετική πρόταση χωρίς να ξεφεύγουμε από το καταστατικό. Θα ακούσατε ότι πρότεινα να πάμε με τους εκλογικούς καταλόγους του 2009 ώστε να υπάρχει μια βάση στους υπολογιστές μας», υπογράμμισε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ.

Ο πρώην πρόεδρος του κόμματος είπε πως δεν μίλησε ποτέ για δόλο με αφορμή την προηγούμενη αποτυχία στις εκλογές και πρόσθεσε ότι όποιοι πιστεύουν ότι υπάρχει δόλος θα πρέπει να απευθυνθούν στη Δικαιοσύνη.

Απαντώντας σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ εάν εκείνος εκλεγεί πρόεδρος είπε πως με τα σημερινά δεδομένα δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, ωστόσο δήλωσε:

«Οι εξελίξεις τρέχουν και αλλάζουν πολλές φορές τα δεδομένα με τα οποία πρέπει να πάρεις μια απόφαση. Αν εμείς μπορούμε να συνεννοηθούμε και να σύρουμε τον κ. Τσίπρα σε μια κατεύθυνση που θεωρούμε ότι είναι σωστή, λογική θα το κάνουμε» ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης.

Τέλος, όπως έγινε γνωστό, την εταιρεία Vodafone επέλεξε η ΝΔ για τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών στις 20 Δεκεμβρίου.

Επ’ αυτού ενημερώθηκε η ΚΕΦΕ από τις αρμόδιες υπηρεσίες του κόμματος οι οποίες βρίσκονται σε διαρκή συνεργασία με τις αντίστοιχες της Vodafone για την ολοκλήρωση της διαδικασίας συμβασιοποίησης.