Το μέλλον του virtual-reality gaming είναι εδώ

Το μέλλον του virtual-reality gaming είναι εδώ

Με το Samsung Gear VR Innovator Edition οι χρήστες του Galaxy Note 4 θα μπορούν να ζουν πλέον στον κόσμο των παιχνιδιών που παίζουν.

H Samsung παρουσίασε σήμερα στο κοινό μία ακόμη συσκευή πιστή στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας, η οποία πρόκειται να αλλάξει τους όρους του virtual-reality gaming.

Το Samsung Gear VR Innovator Edition αποτελεί ένα virtual reality (VR) headset (ακουστικά-γυαλιά) σχεδιάστηκε για να λειτουργεί παράλληλα με το Samsung Note 4, της τελευταίας προσθήκης στην ευρεία οικογένεια των phablets (phone-tablets) της εταιρείας, και αποτελεί -κατά τα λεγόμενα της εταιρείας- το αποτέλεσμα μίας «βαθειάς και ενσωματωμένης» συνεργασίας με την Oculus. 

«Με το Gear VR Innovator Edition οι χρήστες θα μπορούν να βρίσκονται επί σκηνής, σε μια “παράσταση” με απόλυτο 360 μοιρών 3D video, και θα μπορούν να απολαμβάνουν το gaming όπως ποτέ στο παρελθόν – μέσα σε εκθαμβωτικούς κόσμους όπου η φαντασία μετατρέπεται σε πραγματικότητα», ανέφερε στην παρουσίαση ο εκπρόσωπος της Samsung.

Η συσκευή θα χρησιμοποιεί την οθόνη του συνδεδεμένου Galaxy Note 4.

Η Samsung ενημέρωσε πως το Gear VR θα ξεκινήσει να διατίθεται μέσα στη χρονιά, χωρίς όμως να διευκρινίζει πότε, που ή σε τί τιμή.

Διαβάστε ακόμη:

Αποκαλυπτήρια για τα νέα Samsung Note 4 και Note Edge

Η Samsung επιλέγει το «ελληνικό» Fleksy για το smartwatch Gear S

Πώς η Samsung ταράζει ξανά τα νερά με το Galaxy Alpha