Μετά την Κέιτ Μίντλετον και ο Βασιλιάς Κάρολος στο νοσοκομείο

Μετά την Κέιτ Μίντλετον και ο Βασιλιάς Κάρολος στο νοσοκομείο
epa10351938 Britain's King Charles III (L) arrives at Luton Town Council, in Luton, Britain, 06 December 2022. King Charles III met community leaders and members of The Ghana Society, the Royal British Legion and the Luton Town football academy. EPA/ANDREW BOYERS / POOL MAXPPP OUT Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο βασιλιάς Κάρολος φωτογραφήθηκε να φθάνει στο London Clinic περίπου στις 9 το πρωί.

Ο μονάρχης θα νοσηλευτεί στο London Clinic – το ίδιο νοσοκομείο όπου παραμένει η νύφη του, Κέιτ Μίντλετον, μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα την περασμένη εβδομάδα. Εννοείται ότι ο Κάρολος επισκέφθηκε σήμερα την Κέιτ πριν πάει για τη δική του θεραπεία, σημειώνει η Daily Mail.

Συνοδευόμενος από την Καμίλα ο βασιλιάς Κάρολος -Γιατί είναι ασυνήθιστο κάτι τέτοιο

Υπενθυμίζεται πως ο βασιλιάς Κάρολος θα υποβληθεί σε διορθωτική θεραπεία μετά τη διάγνωση της καλοήθους πάθησης – και έχει αναβάλει τις υποχρεώσεις του για μια περίοδο ανάρρωσης. Όσο για τη συνοδεία της βασίλισσας Καμίλα, θεωρείται από ορισμένους ως μια ασυνήθιστη κίνηση, δεδομένου πως η βασίλισσα Ελισάβετ και ο σύζυγός της, ο πρίγκιπας Φίλιππος, πήγαιναν συνήθως μόνοι τους στο νοσοκομείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκπρόσωπος του Παλατιού του Μπάκιγχαμ δήλωσε λίγο μετά τις 9:30 π.μ. (τοπική ώρα): «Ο βασιλιάς εισήχθη σήμερα το πρωί σε νοσοκομείο του Λονδίνου για προγραμματισμένη θεραπεία. Η Αυτού Μεγαλειότης θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους αυτούς που έστειλαν τις ευχές τους την περασμένη εβδομάδα και είναι ευτυχής που μαθαίνει ότι η διάγνωσή του έχει θετικό αντίκτυπο στην ευαισθητοποίηση για τη δημόσια υγεία».

Ο βασιλιάς Κάρολος φωτογραφήθηκε να φθάνει στο London Clinic περίπου στις 9 το πρωί, λίγα λεπτά μετά την αναχώρησή του από την οικία του, το Κλάρενς Χάουζ. Έφτασε εκεί μετά την επιστροφή του χθες με ελικόπτερο από το Σάντριγχαμ στο Νόρφολκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: