Με επενδύσεις 161,5 εκατ. ευρώ το Mataxa Group κάνει ακόμη μεγαλύτερη την παρουσία του σε Κρήτη και Σαντορίνη

Με επενδύσεις 161,5 εκατ. ευρώ το Mataxa Group κάνει ακόμη μεγαλύτερη την παρουσία του σε Κρήτη και Σαντορίνη
ξενοδοχείο
Την άνοιξη του 2020 το δεύτερο ξενοδοχείο του ομίλου στη Σαντορίνη - Προχωρεί το μεγάλο σχέδιο στο Λασίθι.

Την άνοιξη του 2020 αναμένεται να λειτουργήσει το νέο ξενοδοχείο του Metaxa Hospitality Group στη Σαντορίνη, το δεύτερο στο νησί και τέταρτο συνολικά στον όμιλο, το οποίο τώρα βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής.

Παράλληλα, ο όμιλος, που έχει έδρα την Κρήτη και χθες παρουσίασε τη νέα του ομιλική ταυτότητα σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, προχωρεί τη μεγάλη επένδυση του «Cape Tholos Luxury Resort», ύψους 150 εκατ. ευρώ, σε ιδιόκτητη έκταση 1.200 στρεμμάτων στον κόλπο του Μιραμπέλου στο Λασίθι και αφορά τη δημιουργία τριών 5άστερων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων, μίας μαρίνας 80 σκαφών, ενώ θα κατασκευαστούν και περίπου 210 βίλες από 100 τ.μ. έως 300 τ.μ. προς πώληση ή ενοικίαση.

Επισημαίνεται ότι την Τετάρτη 27/11 εγκρίθηκε και από το Διοικητικό Συμβούλιο της Enterprise Greece το εν λόγω επενδυτικό σχέδιο.

Σήμερα, ο Όμιλός Μεταξά με τη νέα ταυτότητά του ως Metaxa Hospitality Group έχει τρία ξενοδοχεία στο χαρτοφυλάκιό του:

* Το Creta Maris Beach Resort με 681 δωμάτια στη Χερσόνησο του Ηρακλείου,

* το Magic Life Candia Maris με 317 δωμάτια στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου και

* το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa δυναμικότητας 57 δωματίων στη Σαντορίνη.

Όπως προαναφέρθηκε, στη Σαντορίνη ο Όμιλος Μεταξά αναμένεται να λειτουργήσει εντός του 2020 το δεύτερο ξενοδοχείο στη θέση Βλυχάδα, δυναμικότητας 68 δωματίων και επένδυσης 11,5 εκατ. ευρώ.

Μιλώντας στην εκδήλωση παρουσίασης της νέας ομιλικής ταυτότητας, ο διευθύνων σύμβουλος του Metaxa Hospitality Group Ανδρέας Μεταξάς δήλωσε, μεταξύ άλλων, «ότι η νέα ομιλική ταυτότητα σηματοδοτεί μια νέα εποχή ανάπτυξης με νέες επενδύσεις για τον όμιλο. Αναδεικνύει το όραμα, τη φιλοσοφία και τις αξίες μας, μέσα από την υψηλών προδιαγραφών, προσωποποιημένη φιλοξενία που προσφέρουμε στους επισκέπτες μας.

Πάντοτε πιστοί στις αξίες της αυθεντικότητας και της βιωσιμότητας και θέτοντας στο επίκεντρο τους επισκέπτες και τα στελέχη μας, συνεχίζουμε να επενδύουμε στον χώρο της φιλοξενίας στηρίζοντας τον ελληνικό τουρισμό, την κοινωνία και την οικονομία».