MetLife: Αύξηση 75% στις πωλήσεις Ομαδικών Ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας το α’ εννεάμηνο

MetLife: Αύξηση 75% στις πωλήσεις Ομαδικών Ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας το α’ εννεάμηνο

Η παραγωγή Ομαδικών Προγραμμάτων Ζωής & Υγείας αυξήθηκε κατά 75% το πρώτο εννεάμηνο του 2018, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2017.

Νέα αύξηση σημείωσαν το διάστημα Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου οι πωλήσεις ομαδικών ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας της MetLife, συνεχίζοντας την ανοδική τους πορεία, εντός του 2018.

Συγκεκριμένα, η παραγωγή Ομαδικών Προγραμμάτων Ζωής & Υγείας αυξήθηκε κατά 75% το πρώτο εννεάμηνο του 2018, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2017.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, σε αυτό το διάστημα 120 νέες επιχειρήσεις με 10.500 εργαζόμενους εμπιστεύθηκαν την MetLife για την ασφάλιση τους σε νέα προγράμματα, ενώ η διατηρησιμότητα του χαρτοφυλακίου Ζωής και Υγείας υπερβαίνει το 95%.

Με βάση τις επιδόσεις αυτές, εκτιμάται ότι οι πωλήσεις προγραμμάτων Ζωής και Υγείας θα σημειώσουν αύξηση τουλάχιστον 60% στο σύνολο του 2018, σε σχέση με την περσινή χρονιά.

Παράλληλα σταθερά ανοδική πορεία σημειώνουν οι πωλήσεις των Ομαδικών Συνταξιοδοτικών Προγραμμάτων, μέσω εργοδοτικών & εθελοντικών εισφορών και μέσω σύγχρονων λύσεων Επένδυσης του Κεφαλαίου και Προστασίας της Οικογένειας του εργαζόμενου.

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής του Πωλήσεων Ομαδικών Συμβολαίων Ζωής, Υγείας και Συνταξιοδοτικών της MetLife, κ. Αντώνης Δένδης «Διανύουμε την καλύτερη χρονιά μας κατά την τελευταία πενταετία και συνεχίζουμε δυναμικά, έχοντας πάντα ως επίκεντρο την ικανοποίηση των πελατών και των ασφαλισμένων μας, χρησιμοποιώντας τις φυσικές και ηλεκτρονικές υπηρεσίες της MetLife, καθώς και την εμπειρία και τεχνογνωσία των ανθρώπων μας».