Το πρώτο Startup Weekend για νέους είναι εδώ!

Το πρώτο Startup Weekend για νέους είναι εδώ!

Το Tutorizon διοργανώνει το το πρώτο  Startup Weekend Athens Youth για νέους ηλικίας 15-18 ετών.

Για δύο ημέρες, 11 και 12 Οκτωβρίου, 11-12 Οκτωβρίου το κτίριο του Egg θα γεμίσει με νέους επιχειρηματίες που ψάχνουν έναν τρόπο να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Το Startup Weekend Athens Youth, μια ειδικά σχεδιασμένη εκδήλωση που διοργανώνει για πρώτη φορά η ομάδα του Tutorizon, καλεί νέους ηλικίας 15-18 ετών να παρουσιάσουν πρωτοποριακές ιδέες και να ανακαλύψουν πώς μπορούν να τις υλοποιήσουν.

Πρόκειται για ένα διαδραστικό διήμερο που στοχεύει να εισαγάγει το επιχειρηματικό πνεύμα στους νέους μαθητές και να ενισχύσει τη δημιουργικότητα τους και να τους παρακινήσει να χτίσουν τον κόσμο που ονειρεύονται.

Οι μαθητές θα συμμετάσχουν ενεργά σε δραστηριότητες γεμάτες προκλήσεις, μέσα από τις οποίες θα μάθουν να χρησιμοποιούν σύγχρονα επιχειρηματικά εργαλεία και να κατανοούν τον τελικό πελάτη, να λειτουργούν αποτελεσματικά μέσα σε μια ομάδα.

Το πιο σημαντικό κομμάτι του event, θα είναι βεβαίως η παρουσίαση των ιδεών τους. Ο Χρήστος Λύτρας (Site Manager του egg), ο Χρήστος Γείτονας (Managing Director των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα Γείτονα), Σοφία Παπαδημητρίου (Υπεύθυνη Digital και Social Communications της Κρατικής Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης) και ο Σταύρος Μεσσήνης (Co-founder του The Cube Athens) θα είναι οι κριτές του event, ενώ μια μεγάλη ομάδα από μέντορες, εκπαιδευτές και ομιλητές θα είναι εκεί για να βοηθήσουν, να παρακινήσουν, να ενημερώσουν και να εμπνεύσουν τους νέους επιχειρηματίες μέσα από τη δική τους εμπειρία.

Ο Φίλιππος Γαβριλάκης του Tutorizon, δήλωσε: «Events σαν το SW Athens Youth, είναι πολύ σημαντικά για τους νέους της χώρας καθώς οι συμμετέχοντες μαθαίνουν να λειτουργούν σε ομάδες, αναπτύσσουν τη δημιουργικότητά τους. Παράλληλα τους δίνεται η ευκαιρία να ανακαλύψουν τα ταλέντα και ίσως την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.»

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στο Startup Weekend Athens Youth