Μια «χρυσή» σαμπάνια για τον Jay Z

Μια «χρυσή» σαμπάνια για τον Jay Z

Ο τραγουδιστής αγόρασε μια εταιρεία σαμπάνιας που πουλάει μπουκάλια αξίας 120.000 δολαρίων.

O Jay Z είναι γνωστός για την καριέρα του στο τραγούδι, αλλά και για την έντονη επιχειρηματική του δραστηριότητα, αφού είναι ιδρυτής των εταιρειών Rocawear και Damon Dash, του sports bar 40/40 Club με τρία υποκαταστήματα, συν-ιδιοκτήτης της ομάδας του NBA, Brooklyn Nets και πολλών άλλων, ενώ ταυτόχρονα έχει επενδύσει και σε αρκετές ακόμα.

Από χθες, άλλη μια επιχειρηματική κίνηση γράφτηκε στο βιογραφικό του.

Ο τραγουδιστής αγόρασε την θρυλική εταιρεία σαμπάνιας Armand de Brignac, γνωστή για τα πανάκριβα μπουκάλια της, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό το ποσό της αγοραπωλησίας.

Η εταιρεία κυκλοφορεί τα μπουκάλια σε κανονικό μέγεθος στην τιμή των 300 δολαρίων, αλλά είναι το γιγαντιαίο μπουκάλι που την έκανε γνωστή. Η εταιρεία διαθέτει ένα τεράστιο μπουκάλι από χρυσό γεμάτο με την «σαμπάνια» των πλουσίων. Μια σαμπάνια που κοστίζει έως 120.000 δολάρια και λίγοι έχουν την ικανότητα να την αγοράσουν.

Ανάμεσα στα ονόματα όσων έχουν προμηθευτεί την σαμπάνια είναι ο Mark Cuban, ιδιοκτήτης της ομάδας Dallas Mavericks, ο οποίος γιόρτασε το πρωτάθλημα στο NBA μαζί με ένα μπουκάλι αξίας 90.000 δολαρίων και ο gambler Don Johnson ο οποίος αγόρασε το μπουκάλι του Μίδα αξίας 120.000 ευρώ για ένα πάρτι στο Λονδίνο.

Ο Jay Z συνδέεται από το παρελθόν με την Armand de Brignac, αφού σε φιλανθρωπικό πάρτι που διοργάνωσε στο μαγαζί του είχε έναν πύργο από σαμπάνιες που ακούγεται πως κόστισε περισσότερες από 280.000 δολάρια.