Μία διανυκτέρευση μέσα στο Λούβρο για δύο τυχερούς προσφέρει το Airbnb

Μία διανυκτέρευση μέσα στο Λούβρο για δύο τυχερούς προσφέρει το Airbnb
Πώς θα σας φαινόταν να δειπνήσετε μαζί με τη Μόνα Λίζα και να γιορτάσετε μαζί με την Αφροδίτη της Μήλου;

Το Airbnb πάει το «Μία Νύχτα στο Μουσείο» σε άλλο επίπεδο με τον τελευταίο διαγωνισμό διανυκτέρευσης.

Αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που το site ενοικίασης δίνει σε δύο λάτρεις της τέχνης την ευκαιρία να κοιμηθούν μέσα στην εμβληματική γυάλινη πυραμίδα στο Μουσείο του Λούβρο στο Παρίσι -που θα μετατραπεί σε μία απίστευτη κρεβατοκάμαρα- ξοδεύοντας τη νύχτα με μαζί με αριστουργήματα όπως η Mona Lisa και η Αφροδίτη της Μήλου.

Η διαμονή, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 30 Απριλίου, θα δώσει στον νικητή και στους επισκέπτες του την ευκαιρία να δουν πώς μοιάζει το μουσείο με τα φώτα έξω.

Κατά την άφιξη οι φιλοξενούμενοι θα καλωσοριστούν από έναν ιστορικό τέχνης που θα τους ξεναγήσει στο χώρο. Στη συνέχεια, θα απολαύσουν ένα απεριτίφ εμπνευσμένο από την Αναγέννηση, ενώ θα χαλαρώσουν σε έναν «πολυτελή καναπέ του Παρισιού» και θα ακούσουν γαλλική μουσική από βινύλιο.

Η Αφροδίτη της Μήλου, η ελληνική θεά της αγάπης και της ομορφιάς, θα «φιλοξενήσει» μία γιορτή, ακολουθούμενη από μία «οικεία ακουστική συναυλία στις πολυτελείς αίθουσες του Ναπολέοντα Γ΄».

Στο τέλος της νύχτας, οι φιλοξενούμενοι θα κοιμηθούν στο πυραμιδωτό υπνοδωμάτιο τους, το οποίο θα βρίσκεται μέσα στο μεγαλύτερη εμβληματική γυάλινη φιγούρα και θα είναι ειδικά σχεδιασμένο για να γιορτάσει την 30η επέτειο του κτιρίου, σύμφωνα με την Airbnb.

Για να μπείτε το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του airbnb.com/louvre πριν τις 12 Απριλίου στις 23:59 μ.μ.

Αν, ωστόσο, δεν είστε τόσο τυχεροί, ευτυχώς το Airbnb θα φιλοξενήσει μία σειρά ρεζερβέ Experiences στο Λούβρο από το Μάιο έως το τέλος του 2019. Παρόλο που δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες μέχρι τώρα, η εταιρεία λέει ότι προγραμματίζει να «δώσει την ευκαρία στον καθένα να ανακαλύψει ξανά το πιο διάσημο μουσείο στον κόσμο από μία εντελώς νέα οπτική γωνία, με αποκλειστικές επισκέψεις και ευχάριστες συναυλίες».