Μια… διαστημική Rolls Royce για τον Τζάστιν Μπίμπερ (Βίντεο)

Μια… διαστημική Rolls Royce για τον Τζάστιν Μπίμπερ (Βίντεο)
epa08156389 Canadian singer Justin Bieber (C) attends the ceremony honoring Universal Music Group CEO Sir Lucian Grainge with the 2,685th star on the Hollywood Walk of Fame, in Hollywood, California, USA, 23 January 2020. The star was dedicated in the category of Recording. EPA/ETIENNE LAURENT Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Το φουτουριστικό μοντέλο της βρετανικής εταιρείας προστέθηκε στην εντυπωσιακή συλλογή του από πανάκριβα αυτοκίνητα.

Το 2016, η Rolls-Royce παρουσίασε το Vision Next 100. Με το που το είδαν οι μηχανουργοί τού με έδρα την Καλιφόρνια West Coast Customs– φημισμένου από την τηλεοπτική σειρά «Pimp My Ride» (στο MTV, έξι επεισόδια μεταξύ 2004 και 2007)-, «διερωτήθηκαν γιατί ένα τέτοιο αυτοκίνητο που προκαλεί δέος δεν υπάρχει σήμερα». Ανασκουμπώθηκαν και, σήμερα, το αποτέλεσμα είναι το πιο τελευταίο αυτοκίνητο του Τζάστιν Μπίμπερ.

Τέσσερα χρόνια έρευνας και εξέλιξης έφεραν την εταιρεία στο σημείο να αναρτά στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όχι μόνο φωτογραφίες του αυτοκινήτου αλλά και βίντεο της μεταμόρφωσης του πρωτοτύπου.

Το West Coast Customs ξαναφαντάστηκε πλήρως και ανέπλασε μια Rolls-Royce Wraith βασιζόμενη στο Vision Next 100 (μπορούμε να διαπιστώσουμε και κάποιες ομοιότητες με το BMW Vision Next 100). Σατέν φινίρισμα του μετάλλου της εξωτερικής επιφάνειας, καλυμμένοι τροχοί, ηλιοροφή σαν αυτή του Spirit of Ecstasy. Εσωτερικά, εξοπλισμένο με αναβαθμισμένο ηχοσύστημα της JL Audio. Ένα μοναδικό αυτοκίνητο για τον Τζάστιν Μπίμπερ.