Μια ελληνική «dream team» από startups πάει Λονδίνο

Μια ελληνική «dream team» από startups πάει Λονδίνο

Ανάμεσα τους και τo IRISena, που ετοιμάζει βαλίτσες για το DroidCon London 2014.

Είναι η ελληνική εταιρεία τεχνολογίας που θα μας εκπροσωπήσει στο Λονδίνο, αφού το προϊόν της IRISena διακρίθηκε ως ένα από τα περισσότερο καινοτομικά προϊόντα και της εξασφάλισε τη συμμετοχή της  στο επερχόμενο DroidCon London 2014, ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια που πραγματοποιούνται στον χώρο του developing και της «έξυπνης» τεχνολογίας στην Ευρώπη.

Επελέγη μεταξύ εκατοντάδων συμμετοχών παγκοσμίως και θεωρείται ως η ελληνική εταιρεία που έχει τη δυνατότητα και την τεχνογνωσία να προσφέρει νέες καινοτόμες εμπειρίες σε ό,τι αφορά τη χρήση των online υπηρεσιών.

Η IRISena, που αναμένεται να δώσει το παρόν στο Λονδίνο, στο Business Design Centre στις 30-31 Οκτωβρίου, είναι μια νέα ελληνική προσπάθεια που διεκδίκησε μια θέση στην πεντάδα των περισσότερο υποσχόμενων νεοφυών ελληνικών επιχειρήσεων για το 2014 και θα συμμετέχει στην έκθεση με δικό της περίπτερο. Αν και αποτελεί ένα πρόσφατο επιχειρηματικό εγχείρημα είναι σίγουρα από τις ελληνικές startups που έχουν κάνει τη διαφορά.

Η ένταξή του start up στη λίστα του www.eu-startups.com και του European Startup Initiative με τα πέντε πιο υποσχόμενα ελληνικά startups για το 2014 , μεταξύ των οποίων Workable, Dopios και LazyPub και Taxibeat, δίνει τη δυνατότητα στους δημιουργούς του να κατοχυρώσουν τη θέση τους στον κόσμο της πληροφορικής.

Για όσους δεν γνωρίζουν το IRISena είναι ένα σύστημα επικοινωνίας και αποστολής ενημερώσεων που επιτρέπει σε επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε μεγέθους να επικοινωνήσουν με το κοινό-στόχο τους με σκοπό την άμεση, στοχευμένη ενημέρωση και την προβολή των προϊόντων/υπηρεσιών τους.

Στην πράξη μια επιχείρηση, μικρή ή μεγάλη, έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει άμεσα με το κοινό της, να δημιουργήσει προωθητικές ενέργειες, να αποστείλει ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα, προσφορές, διαγωνισμούς, συμμετοχή σε εκθέσεις, αλλά και να διεξάγει έρευνες μέσω ερωτηματολογίων με την αντίστοιχη μέτρηση των αποτελεσμάτων.

Η επικοινωνιακή του αποστολή υπογραμμίζεται, άλλωστε, και από το brand name που έχουν επιλέξει οι δημιουργοί του, το οποίο είναι εμπνευσμένο από την επιφορτισμένη με καθήκοντα αγγελιοφόρου θεότητα της ελληνικής μυθολογίας, Ίρις. Το IRISena αποτελεί προϊόν μιας ομάδας ανθρώπων με πολυετή εμπειρία στον σχεδιασμό λύσεων e-business και στον χώρο της πληροφορικής.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στην αγορά ήδη από το 2013 και πολλές επιχειρήσεις την έχουν εντάξει στα «εργαλεία» που χρησιμοποιούν για να επικοινωνήσουν τη δουλειά τους, χωρίς να δαπανούν υπέρογκα ποσά για αυτό το σκοπό. Έχει δε σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ευέλικτη, ασφαλής και απλή στην χρήση, ενώ είναι συμβατή με τις πλατφόρμες iOS (iPhone, iPad) & Android.