Μια «κρυφή ματιά» στο πολυαναμενόμενο “Star Wars: The Rise of Skywalker” (Βίντεο)

Μια «κρυφή ματιά» στο πολυαναμενόμενο “Star Wars: The Rise of Skywalker” (Βίντεο)
Δείτε το βίντεο-τρέιλερ της τελευταίας ταινίας της θρυλικής σειράς ταινιών Star Wars που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Disney.

Καθετί που σχετίζεται με τη νέα κινηματογραφική ταινία “Star Wars: The Rise of Skywalker” που πρόκειται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες την περίοδο των Χριστουγέννων, καλύπτεται γενικότερα από άκρα μυστικότητα.

Ωστόσο η Disney, στο πλαίσιο της έκθεσης D23, αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα ένα βίντεο που περιλαμβάνει λίγα, αλλά καλά στιγμιότυπα από το επερχόμενο ένατο και τελευταίο επεισόδιο της θρυλικής σειράς ταινιών.

Στο βίντεο, μαζί με τους πρόσφατους χαρακτήρες της Rey και του Kylo Ren, φιγουράρουν μέσα σε χαρακτηριστικές στιγμές των προηγούμενων ταινιών και αρκετοί αγαπημένοι ήρωες του παρελθόντος,  όπως ο Luke Skywalker, o Han Solo και η Princess Leia.

Το βίντεο ενισχύει την ιδέα ότι η ταινία αυτή θα σηματοδοτήσει το τέλος της ιστορίας των Skywalker. Ωστόσο, όπως έχει γίνει γνωστό, το “Star Wars” θα συνεχίσει την πορεία του μέσα από spin-off ταινίες, τηλεοπτικές σειρές κ.ά.

Δείτε το βίντεο-τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας: