Μια νέα εκκίνηση στα εστιατόρια, με την υποστήριξη της Cardlink

Μια νέα εκκίνηση στα εστιατόρια, με την υποστήριξη της Cardlink
Μέσα από μία ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών η Cardlink ενισχύει τις επιχειρήσεις του τομέα εστίασης με εργαλεία που απαιτούν οι νέες ανάγκες της αγοράς.

Ο τομέας της εστίασης στην Ελλάδα, εκτός του ότι παρέχει απαραίτητες υπηρεσίες, έχει πολύ µεγάλη κοινωνική αξία διότι αποτελεί έναν χώρο στον οποίον αναπτύσσονται και λειτουργούν οι κοινωνικές σχέσεις. Όλοι µας έχουµε ένα αγαπηµένο εστιατόριο που θα συστήσουµε µε θέρµη σε φίλους, όλοι γνωρίζουµε ανθρώπους που δουλεύουν σε τέτοιες επιχειρήσεις, µε πίστη, µεράκι και ευγένεια. Επίσης, έχει πολύ µεγάλη οικονοµική αξία διότι αποτελεί σηµείο εισόδου για τα τουριστικά έσοδα της χώρας και απασχολεί χιλιάδες εργαζοµένους.

Η πανδηµία έδωσε ίσως το µεγαλύτερο πλήγµα σε αυτές τις πολύτιµες για την Ελλάδα επιχειρήσεις. Τώρα όµως έχει αρχίσει να διαφαίνεται ότι δεν θα αργήσει το άνοιγµα του τοµέα και οι επιχειρήσεις θέλουν να είναι όσο το δυνατό καλύτερα προετοιµασµένες. Η εστίαση είναι ένας εξαιρετικά απαιτητικός τοµέας και οι τρεις κρίσιµοι παράγοντες επιτυχίας είναι η συνέπεια, η ευελιξία και η γρήγορη εξυπηρέτηση. H Cardlink, εταιρεία του Οµίλου Quest, εξασφαλίζει αυτούς τους παράγοντες επιτυχίας χάρη στις προηγµένες λύσεις Cardlink maitre, Cardlink POSsible και Android POS, οι οποίες βοηθούν τον επιχειρηµατία να εκπληρώνει αυτό που υπόσχεται στον πελάτη του, δηλαδή να του παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Το Cardlink maitre, η cloud εφαρµογή ασύρµατης παραγγελιοληψίας για καφέ, µπαρ και εστιατόρια κάνει τη λήψη της παραγγελίας εύκολη και γρήγορη τόσο για τον πελάτη όσο και για την επιχείρηση. Μεταφέρει αυτόµατα την παραγγελία σε όλα τα σηµεία παρασκευής (µπαρ, κουζίνα), τυπώνει παραστατικά, υποστηρίζει τον real-time συντονισµό του προσωπικού σε όλα τα πόστα και εξυπηρετεί πολλούς τιµοκαταλόγους και κατηγορίες προϊόντων. H αδιάκοπη συνδεσιµότητα εξασφαλίζει ότι κανείς δε θα αργήσει να απολαύσει το φαγητό του, ακόµα κι αν χαθεί το ασύρµατο σήµα. Ο πελάτης θα εξυπηρετηθεί εύκολα και άψογα ακόµη και στην περίπτωση που αλλάξει γνώµη για την επιλογή του. Το Cardlink maitre διαθέτει, επίσης, απευθείας σύνδεση µε την ΑΑΔΕ και την πλατφόρµα myDATA διευκολύνοντας έτσι τις επιχειρήσεις στις νέες απαιτήσεις.

Η Cardlink φέρνει επίσης στα χέρια των επιχειρήσεων τη νέα γενιά Android POS µε λογισµικό Cardlink POSsible που λειτουργούν όχι µόνο ως µέσο για τη διενέργεια πληρωµών µε κάρτες, αλλά και ως κοινό σηµείο συνύπαρξης πολλών εφαρµογών. Έτσι, οι επιχειρήσεις έχουν πλέον στα χέρια τους ένα τερµατικό POS που δεν περιορίζεται µόνο στις πληρωµές, αλλά µπορεί να εµπλουτιστεί το περιβάλλον του µε επιπλέον εφαρµογές που λειτουργούν είτε αυτόνοµα είτε σε συνεργασία µε τις υπηρεσίες της Cardlink, αξιοποιώντας τις δυνατότητες του δηµοφιλέστερου λειτουργικού συστήµατος στον πλανήτη, του Android. Χαρακτηριστικό παράδειγµα, το Cardlink maitre που λειτουργεί στο ίδιο τερµατικό Cardlink Android POS ώστε να επιτρέπεται ταυτόχρονα και η πληρωµή του λογαριασµού µέσω της ίδιας συσκευής, ενώ καλύπτει µε µοναδικό τρόπο τις αναγκαίες πλέον λειτουργίες των delivery & take-away. Στα πλεονεκτήµατα των Android POS, συµπεριλαµβάνεται το εξαιρετικά οικείο περιβάλλον χρήσης του Android, η ευρύτατη και σχεδιαστικά όµορφη γκάµα επιλογών σε hardware, η ασύλληπτη ταχύτητα ολοκλήρωσης της συναλλαγής και φυσικά το κατάστηµα εφαρµογών που ενισχύει µε επιπλέον χρήσεις κάθε POS.

Στο διάστημα της πανδηµίας χάσαµε συλλογικά τη δυνατότητα να χαιρόµαστε ένα γεύµα σε ένα εστιατόριο και µια καινούρια συνήθεια µπήκε γρήγορα στη ζωή µας, καθώς παραγγέλνουµε τα πιάτα από τα αγαπηµένα µας εστιατόρια για παράδοση στο σπίτι. Αναµένεται ότι η συνήθεια αυτή θα διατηρηθεί σε µεγάλο βαθµό και µετά το άνοιγµα της εστίασης. Κατά συνέπεια τα καταστήµατα εστίασης θα χρειαστεί να παρέχουν τη δυνατότητα online παραγγελίας για delivery ή take away, ακόµα και αν δεν την παρέχουν σήµερα.

H Cardlink βοηθά τον επιχειρηµατία και σε αυτό. Του δίνει τη δυνατότητα, µέσω της εφαρµογής Cardlink maitre, να φτιάξει website ή και Android app µέσα σε 2 µόνο ηµέρες, να δέχεται online παραγγελίες και πληρωµές, ακόµα και να φτιάξει το δικό του σύστηµα επιβράβευσης των τακτικών πελατών του. Η εφαρµογή Cardlink maitre διευκολύνει και τις τηλεφωνικές παραγγελίες: αναγνωρίζει τις τηλεφωνικές κλήσεις και το προφίλ των πελατών χωρίς επιπλέον εξοπλισµό, ταξινοµεί τις παραγγελίες,  παρακολουθεί και διαχειρίζεται την πορεία τους. Οι υπηρεσίες Cardlink maitre, Cardlink POSsible και Android POS είναι ορισµένες από τις πολλές νέες λύσεις που έχει ξεκινήσει να προσφέρει η Cardlink, καθώς συνεχίζει αφοσιωµένη στον λόγο της ύπαρξής της που είναι να συνεισφέρει στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων µέσω της ενίσχυσης και της βελτίωσης της εµπειρίας, επιχειρήσεων και καταναλωτών.

Το Cardlink maitre, η cloud εφαρμογή ασύρματης παραγγελιοληψίας για καφέ, μπαρ και εστιατόρια κάνει τη λήψη της παραγγελίας εύκολη  και γρήγορη.

*Το άρθρο δημοσιεύεται στο νέο τεύχος του Fortune που κυκλοφορεί στα περίπτερα.