Microsoft Synthesis: Τρία ψηφιακά επεισόδια χαρτογραφούν τη νέα πραγματικότητα

Microsoft Synthesis: Τρία ψηφιακά επεισόδια χαρτογραφούν τη νέα πραγματικότητα
Σε μια σειρά 3 ψηφιακών επεισοδίων, κορυφαίοι στοχαστές, επιστήμονες, πολιτικοί και άνθρωποι των επιχειρήσεων συναντιούνται ψηφιακά σε μία πρωτοποριακή σύνθεση απόψεων και οραμάτων, εστιάζοντας στα πιο καίρια ζητήματα που απασχολούν την παγκόσμια κοινότητα αλλά και τη χώρα μας σήμερα.

Τους 15 μήνες που άλλαξαν τον κόσμο μας και τον ρόλο της τεχνολογίας στη νέα πραγματικότητα όπως διαμορφώνεται με βασικό καταλύτη την τεχνολογία, φιλοδοξεί να περιγράψει, να χαρτογραφήσει και να αναλύσει με 3 νέα ψηφιακά επεισόδια το Microsoft Synthesis, η συμπαραγωγή της Microsoft και της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, που θα είναι διαθέσιμη για εγγραφή από τις 18/5 στο website της Microsoft.

Η πανδημία ως επιταχυντής μεγάλων αλλαγών. Η προσαρμογή στον ψηφιακό κόσμο. Η βιώσιμη ανάπτυξη, η δια βίου εκπαίδευση και οι ψηφιακές δεξιότητες. Το μέλλον της εργασίας και η ψηφιακή οικονομία. Ο πολιτισμός, η κοινωνική συνοχή, η επικοινωνία, το εμπόριο, η βιομηχανία, η προστασία του περιβάλλοντος και η ουσιαστική γεφύρωση του κοινωνικού χάσματος. Σε μια σειρά 3 ψηφιακών επεισοδίων, κορυφαίοι στοχαστές, επιστήμονες, πολιτικοί και άνθρωποι των επιχειρήσεων συναντιούνται ψηφιακά σε μία πρωτοποριακή σύνθεση απόψεων και οραμάτων, εστιάζοντας στα πιο καίρια ζητήματα που απασχολούν την παγκόσμια κοινότητα αλλά και τη χώρα μας σήμερα.

Ανάμεσά τους, ο κορυφαίος στοχαστής και συγγραφέας της εποχής μας, Yuval Noah Harari, ο Πρόεδρος της Microsoft Brad Smith, o Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νικόλαος Παπαθανάσης, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, η πρώην Υπουργός Εργασίας και βουλευτής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Έφη Αχτσιόγλου, ο Chief Sustainability Officer της Microsoft Lucas Joppa, η ιδρύτρια και πρόεδρος του ΔΙΚΤΥΟΥ Άννα Διαμαντοπούλου, ο ήρωας της ταινίας “The Boy who harnessed the wind”, εφευρέτης και συγγραφέας William Kamkwamba, ο CEO της Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας Θεοδόσης Μιχαλόπουλος και πολλοί ακόμη ηγέτες ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων.

Μέσα από εκτεταμένες και συχνά αναπάντεχες συνεντεύξεις με τον δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα, οι συμμετέχοντες, συμβάλλουν σε έναν γόνιμο και απαραίτητο διάλογο για το κοινό μας μέλλον, στον απόηχο πλέον της παγκόσμιας πανδημίας που όλοι βιώσαμε.

Το Microsoft Synthesis επιστρέφει για να προσφέρει μια σύνθεση εμπειριών, γνώσεων, απόψεων, προβλέψεων και προβληματισμών, πολύτιμα διδάγματα αλλά κυρίως μια αισιόδοξη ματιά στο μέλλον.

Εγγραφείτε τώρα και παρακολουθήστε τις live πρεμιέρες των 3 επεισοδίων!