Η Μύκονος ξετρελαίνει τους Τούρκους

Η Μύκονος ξετρελαίνει τους Τούρκους
Photo:

Εκτενή αφιερώματα από τουρκικά μέσα ενημέρωσης στο νησί των Κυκλάδων που συνδέεται με την Τουρκία με καθημερινές πτήσεις.

Είναι αναμφισβήτητα ένας από τους ελκυστικότερους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας, συγκεντρώνοντας τουρίστες από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Ωστόσο φέτος η Μύκονος φαίνεται πως «μαγεύει» και τους επισκέπτες από τη γειτονική Τουρκία, που δεν αποτελούσαν μέχρι σήμερα το τυπικό… «target group» του νησιού.

Οι Τούρκοι τουρίστες έχουν τη δυνατότητα άφιξης στο «ασπρονήσι» με τις καθημερινές πτήσεις που πραγματοποιούν δύο τουρκικές αεροπορικές εταιρίες, οι Atlas Jet και Bora Jet, οι οποίες μάλιστα φέτος, λόγω ζήτησης, καλύπτονται με μεγαλύτερης χωρητικότητας αεροσκάφη.

Το νησί έχει και την «τιμητική» του αυτήν την εποχή στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, έπειτα από δύο δημοσιογραφικές αποστολές που πραγματοποιήθηκαν από τις αεροπορικές εταιρίες στο νησί.

Όπως έγινε γνωστό, η «Μιλιέτ», η «Χουριέτ», η «Ντουνιά», η «Χαμπέρ Τουρκ Μαγκαζίν» κ.ά. αφιερώνουν εκτενή ρεπορτάζ με κολακευτικά σχόλια για το τοπίο, τους ανθρώπους και την ποικιλία των ενδιαφερόντων, από τη διασκέδαση έως και την ηρεμία, που προσφέρει η Μύκονος στους επισκέπτες της.

Διαβάστε ακόμη:

Καλοκαιρινές διακοπές «πάνω» στο κύμα

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Ελλάδα

Η καλύτερη παραλία του κόσμου είναι ελληνική