Μήπως η εταιρεία σας έχει το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα;

Λίγες ημέρες απέμειναν για την υποβολή δηλώσεων για τα Best Workplaces 2017.

Μέχρι και την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016, θα δέχεται το Great Place to Work® Hellas τις δηλώσεις συμμετοχής των εταιρειών στην ετήσια έρευνα Best Workplaces 2017, τη μεγαλύτερη έρευνα αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντος των επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, βασικός στόχος της έρευνας Best Workplaces, τα αποτελέσματα της οποίας ανακοινώνονται την άνοιξη, είναι όχι μόνο η αξιολόγηση και βράβευση των επιχειρήσεων με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, αλλά και η ευκαιρία να δώσει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να αποτιμήσουν, να κατανοήσουν και να βελτιώσουν το εργασιακό τους περιβάλλον.

Στο πλαίσιο της έρευνας, θα διακριθούν και θα βραβευθούν τρεις κατηγορίες επιχειρήσεων, ανάλογα με τον αριθμό των εργαζομένων τους:

– 10 εταιρείες οι οποίες απασχολούν πάνω από 251 εργαζόμενους.
– 10 επιχειρήσεις με 50-250 εργαζόμενους.
– Πέντε επιχειρήσεις που απασχολούν από 20-49 εργαζόμενους

Η έρευνα αυτή που είναι η μεγαλύτερη σε όλο τον κόσμο, διεξάγεται κάθε χρόνο σε 51 χώρες, συμμετέχουν περίπου 5.500 επιχειρήσεις, οι οποίες απασχολούν πάνω από 10 εκατομμύρια εργαζόμενους και συμπληρώνονται περισσότερα από δύο εκατομμύρια ερωτηματολόγια.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικές πληροφορίες για την έρευνα και τη μεθοδολογία της στην ιστοσελίδα: http://www.greatplacetowork.gr.