Μισέλ Ομπάμα: Η άγνωστη ιστορία πίσω από το φόρεμα της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ

Μισέλ Ομπάμα: Η άγνωστη ιστορία πίσω από το φόρεμα της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ
(Ξένη Δημοσίευση) Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας (2ος Α) και η σύντροφος του Περιστέρα Μπαζιάνα (2η Δ) φωτογραφίζονται με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα (Δ) και την Μισέλ Ομπάμα (Α), στη δεξίωση που παρέθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος στους ηγέτες που συμμετείχαν στη Συνέλευση του ΟΗΕ, Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/STR

Τι δεν γνωρίζαμε για το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει στη δεξίωση που παρέθεσε το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ.

Η φωτογραφία του πρωθυπουργικού ζεύγους με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Barack Obama, και τη σύζυγό του Μισέλ, δόθηκε στη δημοσιότητα το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, με τα Μέσα να περιμένουν πώς και πώς να δουν την εμφάνιση της Eλληνίδας πρώτης κυρίας σε ένα τόσο επίσημο γεγονός. Έχοντας ήδη ενημερωθεί πως το φόρεμά της είναι από το σχεδιαστή Βαλαβάνη ΛάσκαρηΜπέτυ Μπαζιάνα είχε εντοπιστεί έξω από το ατελιέ του στη Βασιλίσσης Σοφίας, κάτι που ο σχεδιαστής επιβεβαίωσε) το λουκ της είχε συζητηθεί πολύ, πριν καν αποκαλυφθεί.

Όπως βλέπουμε η Μπέτυ Μπαζιάνα επέλεξε ένα μαύρο μίντι φόρεμα του σχεδιαστή, το οποίο συνδύασε με Τ-bar ψηλοτάκουνες γόβες.

Το φόρεμα της Μισέλ Ομπάμα ήταν Oscar De La Renta από τη συλλογή Φθινόπωρο 2014 και κόστιζε 2.300 δολάρια. Μάλιστα, η πρώτη κυρία των ΗΠΑ το πρωτοφόρεσε σε μια εκδήλωση στις αρχές του Οκτωβρίου 2014, επιλέγοντας για πρώτη φορά ρούχο του De La Renta που ένα χρόνο πριν το θάνατό του (στις 20/10/2014) την είχε κατηγορήσει ανοιχτά πως δεν υποστηρίζει την αμερικανική μόδα. Λίγες μέρες μετά το γάμο της Αμάλ Κλούνεϊτης οποίας είχε ράψει το νυφικό, αλλά και του τέλους της κόντρας του με την πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, πέθανε σε ηλικία 82 ετών.

Η επίσημη φωτογραφία (όπου ο πρωθυπουργός δεν απαρνήθηκε την επιλογή του να μη φορά ποτέ γραβάτα) τραβήχτηκε στο Νew York Palace, στη δεξίωση που παρέθεσε το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ προς τιμήν των αρχηγών κρατών που μετείχαν στις εργασίες του ΟΗΕ.

Μετά το τέλος της επίσημης φωτογράφισης ο Έλληνας πρωθυπουργός δήλωνε εντυπωσιασμένος από το ύψος της «πρώτης κυρίας» των ΗΠΑ. H αλήθεια είναι πως χωρίς τα τακούνια, η Μισέλ Ομπάμα βλέπει τον κόσμο από ύψος 1,80 μ., ενώ ο πρόεδρος των ΗΠΑ είναι 1,85 μ.. Αντίστοιχα, ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι 1,78 μ.

Πηγή: peoplegreece.com