Μηταράκης: Η Νέα Δημοκρατία θα ψηφίσει διατάξεις του πολυνομοσχεδίου

Μηταράκης: Η Νέα Δημοκρατία θα ψηφίσει διατάξεις του πολυνομοσχεδίου
Άποψη του κτηρίου που πρόκειται να στεγαστούν τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας , Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε πως το κόμμα του αναμένεται να υπερψηφίσει τις διατάξεις που «πάνε τη χώρα μπροστά».

«Η Νέα Δημοκρατία ως υπεύθυνη αντιπολίτευση θα ψηφίσει διατάξεις του πολυνομοσχεδίου που θεωρεί ότι πάνε ένα βήμα μπροστά τη χώρα».

Τη δήλωση αυτή πραγματοποίησε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο αναπληρωτής τομεάρχης Εργασίας και βουλευτής Χίου, Νότης Μηταράκης, χωρίς να διευκρινίζει ποιες διατάξεις πρόκειται να υπερψηφίσει η ΝΔ.

Ο κ. Μηταράκης δήλωσε ότι η «πολιτική Τσίπρα φτωχοποίησε τη μεσαία τάξη γιατί δεν γίνονται επενδύσεις, δεν παράγουμε με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να αυξάνει τη φορολογία», ενώ επισήμανε πως «εάν δεν υπήρχε παλινδρόμηση και η Βαρουφακειάδα το 2015, η χώρα δεν θα ήταν σήμερα σε επιτροπεία».

Ο βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε και στην επένδυση στο Ελληνικό και τόνισε ότι η καθυστέρηση στο έργο είναι «ιδεολογική καθυστέρηση», ενώ υπογράμμισε ότι χρειάζονται επενδύσεις για καλά αμειβόμενες θέσεις.

Τέλος, σε ό,τι αφορά την έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδας που δημοσίευσε η εφημερίδα Καθημερινή, ο κ. Μηταράκης σχολίασε ότι επί κυβέρνησης Καραμανλή εκτροχιάστηκε η οικονομία, είπε το έγγραφο έδειξε «την πολιτική εξαπάτηση του ΠΑΣΟΚ που πήγε σε εκλογές με το επιχείρημα “λεφτά υπάρχουν”, ενώ ο Καραμανλής πήγε σε εκλογές με πακέτο μέτρο, χτυπώντας το καμπανάκι κινδύνου».

Δείτε ακόμη: Με παρέμβαση Τσίπρα η μάχη του πολυνομοσχεδίου απόψε στη Βουλή