MITEF Greece Startup Competition: Ποια ιδέα θα εντυπωσιάσει τους κριτές;

MITEF Greece Startup Competition: Ποια ιδέα θα εντυπωσιάσει τους κριτές;

Στις 30 Ιουνίου η τελετή λήξης του διαγωνισμού.

To MIT Enterprise Forum Greece σε συνεργασία με το ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, σας προσκαλούν στην Τελετή Λήξης και Απονομής του διαγωνισμού MITEF Greece Startup Competition, που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου 6, 18:00 μ.μ., στο ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, σαν εναρκτήρια εκδήλωση του 4th Hellenic Forum for Science Technology and Innovation. Ο διαγωνισμός διεξάγεται για δεύτερη φορά στη χώρα μας και φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα διεθνή «επιταχυντή» για την ανάπτυξη και την ποιοτική αναβάθμιση των Ελληνικών startups, που δραστηριοποιούνται στην τεχνολογία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι 10 finalists του διαγωνισμού θα παρουσιάσουν μπροστά στο κοινό τις ιδέες τους και η κριτική επιτροπή θα επιλέξει τις 3 νικήτριες ομάδες, οι οποίες θα αποδείξουν:α) σημαντική βελτίωση της αξίας της επιχειρηματικής τους πρότασης και β) τις σημαντικότερες προοπτικές εμπορικής αξιοποίησης και ανταγωνιστικής παρουσίας στη διεθνή αγορά. Επιπλέον, οι δύο συμμετέχοντες ομιλητές θα αναδείξουν τις ευκαιρίες που δημιουργεί η καινοτόμος τεχνολογία για το νεοφυές επιχειρηματικό οικοσύστημα. Συγκεκριμένα ο Ευάγγελος Παππάς, Ιδρυτής και Μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου της RTsafe, θα μιλήσει για την εμπειρία του στο διαγωνισμό και κυρίως την μετέπειτα εξέλιξη της εταιρίας μετά την ανάδειξή της ως νικήτριας το 2015. O Μάρκος Βερέμης, CEO και Συν-ιδρυτής της εταιρίας Upstream, θα μοιραστεί την επαγγελματική του εμπειρία αναλύοντας την αναπτυξιακή πορεία της Upstream από την Ελλάδα στην παγκόσμια αγορά.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση απονομής των βραβείων MITEF Greece Startup Competition, είναι δωρεάν απαιτείται όμως η εγγραφή σας. Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο: Finals & Awards Ceremony.