Μητσοτάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ χτίζει ένα νέο παρακράτος

Μητσοτάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ χτίζει ένα νέο παρακράτος

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ότι νομοθέτησε τέσσερα στα πέντε πάγια αιτήματα των τρομοκρατών», σχολίασε ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ.

Σε δηλώσεις του το πρωί της Τετάρτης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ Πανούση και Μαξίμου χαρακτηρίζοντας αδιανόητες τις καταγγελίες για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ «που συναλλάσσονται και συνδιαμορφώνουν αποφάσεις με τρομοκράτες».

«Επιχειρείται θεσμική εκτροπή από πλευράς κυβέρνησης, με κατάλυση ανεξάρτητων αρχών και τοποθέτηση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σε καίριες θέσεις», υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης και προσέθεσε: «έχουμε συμπτώματα νέου παρακράτους που αμφισβητεί την νομιμότητα. (…) Χτίζεται συστηματικά κάτι που μοιάζει με παρακράτος. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ νομοθέτησε τέσσερα στα πέντε πάγια αιτήματα των τρομοκρατών» .

Παράλληλα, συμπλήρωσε πως είναι εύλογο το ερώτημα γιατί δεν αντέδρασε ως υπουργός ο κ. Πανούσης, αλλά «αυτό δεν ακυρώνει τις καταγγελίες του». «Μεταξύ του κυρίου Τσίπρα και του κυρίου Πανούση πιστεύω τον κύριο Πανούση», κατέληξε ο κ.Μητσοτάκης.