Μητσοτάκης: Ψηφίζουμε για μία ισχυρή Ελλάδα σε μία ισχυρή Ευρώπη

Μητσοτάκης: Ψηφίζουμε για μία ισχυρή Ελλάδα σε μία ισχυρή Ευρώπη
(Ξένη Δημοσίευση) Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου», το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου» και είδε από κοντά την πλήρως ανακαινισμένη Πνευμονολογική Κλινική του Εθνικού Συστήματος Υγείας που είχε υποστεί ζημιά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε θάλαμο, τον Απρίλιο του 2022. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε με το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό της νέας Πνευμονολογικής Κλινικής του νοσοκομείου που από την ερχόμενη εβδομάδα θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους ασθενείς και τους ευχαρίστησε για το έργο τους. Η ανακαίνιση της Πνευμονολογικής Κλινικής, στον δεύτερο όροφο του νοσοκομείου, συνολικού εμβαδού 1.000τ.μ. ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες. Η ανακαινισμένη πλέον πτέρυγα διαθέτει 34 κλίνες, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι Μονάδες Αυξημένης Φροντίδας, ενώ η χρηματοδότηση του έργου έγινε αποκλειστικά από το Ταμείο Ανάκαμψης. Την παρουσίαση έργου πραγματοποίησε ο Εντεταλμέ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
"Με το δεξί", είπε ο πρωθυπουργός πριν ρίξει το φάκελο στην κάλπη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψήφισε στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς. Ο πρωθυπουργός έφτασε στο εκλογικό τμήμα λίγο μετά τις 10:30 το πρωί συνοδευόμενος από τον γιο του Κωνσταντίνο.  

Στην είσοδο του σχολείο τον Κυριάκο Μητσοτάκη περίμενε ο δήμαρχος Κηφισιάς Βασίλης Ξυπολυτάς.

“Με το δεξί”, είπε ο πρωθυπουργός πριν ρίξει το φάκελο στην κάλπη. 

“Είναι μία ηλιόλουστη ημέρα σήμερα και ψηφίζουμε για μία ισχυρή Ελλάδα σε μία ισχυρή Ευρώπη.  Θέλω να επαναλάβω και σήμερα ημέρα εκλογών ότι οι εκλογές είναι γιορτή της Δημοκρατίας και όσο μεγαλύτερη συμμετοχή έχουμε, τόσο ισχυροποιούμε την ίδια μας τη Δημοκρατία. Οι εκλογές έχουν τη δική τους ξεχωριστή σημασία. Τα επόμενα πέντε χρόνια θα έχουμε σημαντικές αποφάσεις στην Ευρώπη και είναι σημαντικό να ακούγεται ισχυρή η ελληνική φωνή. Να είναι ισχυρή η ελληνική εκπροσώπηση στο ευρωκοινοβούλιο, ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε από την Ευρώπη όσα περισσότερα μπορούμε”.