Μητσοτάκης στο CNBC: Σημαντική νίκη για την Ευρώπη, όχι μόνο για την Ελλάδα

Μητσοτάκης στο CNBC: Σημαντική νίκη για την Ευρώπη, όχι μόνο για την Ελλάδα
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνομιλεί σε συνάντηση που είχε με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας, σε καφέ στην πλατεία Προσκόπων στο Παγκράτι, το Σάββατο 6 Ιουλίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
«Πήρα μια σαφή πλειοψηφία την οποία αρκετοί θεωρούσαν ασύλληπτη πριν από μερικά χρόνια, αλλά αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μια ισχυρή εντολή για αλλαγή στην Ελλάδα, την οποία έχω υποσχεθεί στους Έλληνες ότι θα κάνω και θα την κάνω», τονίζει.

Μια σημαντική νίκη για την Ευρώπη και όχι μόνο για την Ελλάδα, χαρακτήρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών, της 7ης Ιουλίου.

Σε δηλώσεις του στο CNBC, σημειώνει: «Είναι μία σημαντική νίκη για την Ευρώπη, όχι μόνο για την Ελλάδα. Η Χρυσή Αυγή δεν κατάφερε να περάσει το όριο του 3%, κάτι που είναι σπουδαία νίκη για την Ελληνική Δημοκρατία». «Είμαι πολύ περήφανος που πήρα ένα κόμμα που ήταν στο 28% στις τελευταίες εκλογές και πήγε στο σχεδόν 40%. Πήρα μια σαφή πλειοψηφία την οποία αρκετοί θεωρούσαν ασύλληπτη, πριν από μερικά χρόνια, αλλά αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μια ισχυρή εντολή για αλλαγή στην Ελλάδα, την οποία έχω υποσχεθεί στους Έλληνες ότι θα κάνω και θα την κάνω», τονίζει χαρακτηριστικά.