Μητσοτάκης: Στόχος η επικράτηση της ΝΔ και στις 13 περιφέρειες

Μητσοτάκης: Στόχος η επικράτηση της ΝΔ και στις 13 περιφέρειες
Ο πρόεδρος τη ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά στους δημοσιογράφους στη σημερινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος σχετικά με την καταστροφική πυρκαγιά στην Ανατ. Αττική, Τρίτη 31 Ιουλίου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

Δεν εξαπατώνται άλλο οι πολίτες, γνωρίζουν ποιος έκανε την δικιά τους τη ζωή χειρότερη και όχι καλύτερη, σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Η επικράτηση και στις 13 περιφέρειες της χώρας είναι ο στόχος της ΝΔ, ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Πάτρα, σε εκδήλωση στήριξης της υποψηφιότητας του Νεκτάριου Φαρμάκη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. «Από την πρώτη στιγμή είπαμε ότι οι περιφερειακές εκλογές έχουν πολιτικό πρόσημο και στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι να αναδειχθεί νικήτρια και στις 13 περιφέρειες της χώρας και θα τα καταφέρουμε» είπε, ενώ εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού, λέγοντας ότι «ο χρόνος αυτής της κυβέρνησης φθάνει προς το τέλος της».

«Η ΝΔ θα αναδειχθεί νικήτρια και στις 13 περιφέρειες, διότι θα εκδηλωθεί με την ίδια ένταση αυτό το οποίο διαπιστώνω σε όλη την Ελλάδα, δηλαδή ένα μεγάλο ρεύμα πολιτικής αλλαγής, το οποίο λέει ‘φτάνει πια με αυτή την κυβέρνηση, αρκετά πια με τον κύριο Τσίπρα, αρκετά πια με την ανικανότητα και τη μιζέρια’».

«Ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα, ήρθε η ώρα επιτέλους να πάμε την Ελλάδα μπροστά» είπε ο αρχηγός της ΝΔ.

Ο Κ.Μητσοτάκης σημείωσε ότι παρά τις προσπάθειες του πρωθυπουργού να πείσει ότι ο χρόνος για τον ίδιο ξεκίνησε την 21η Αυγούστου, η αλήθεια είναι πως πρόκειται για τον μακροβιότερο μνημονιακό πρωθυπουργό. «Οι πολίτες θα σας τιμωρήσουν για όλα αυτά τα οποία κάνατε και δεν κάνατε τα τέσσερα χρόνια που κυβερνάτε την χώρα. Από τις παλινωδίες του πρώτου επταμήνου του 2015, όταν οδηγήσατε την χώρα στο χείλος του γκρεμού, όταν κλείσατε τις τράπεζες, όταν επιβάλατε capital controls, όταν κάνατε ένα δημοψήφισμα παρωδία, όταν υπογράψατε τελικά το τρίτο μνημόνιο, όταν επιβάλατε 10 δισ. πρόσθετα αχρείαστα μέτρα σε φόρους και εισφορές που τσάκισαν τη μεσαία τάξη για να έρθετε τώρα να επιστρέψετε 1 δισ. από αυτούς που πήρατε 10».

Δεν εξαπατώνται άλλο οι πολίτες, γνωρίζουν ποιος έκανε την δικιά τους τη ζωή χειρότερη και όχι καλύτερη, πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης

Αναφερόμενος στη συνέχεια στην πρόταση της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι «η δική μας πολιτική πρόταση είναι αναπτυξιακή, βάζει τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης στην πρώτη γραμμή, δίνει έμφαση στη δημιουργία πλούτου, είναι μία πρόταση η οποία αφορά όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες, αλλά αφορά πρωτίστως τους πιο αδύναμους».