Μητσοτάκης: Το Ελληνικό συμβολίζει την αναπτυξιακή αποτυχία ΣΥΡΙΖΑ

Μητσοτάκης: Το Ελληνικό συμβολίζει την αναπτυξιακή αποτυχία ΣΥΡΙΖΑ
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει σε συνέντευξη τύπου που έδωσε στην Ξάνθη, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θράκη, Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, πραγματοποιεί περιοδεία στη Ροδόπη και την Ξάνθη. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
«Η δρομολόγηση των επενδύσεων στο Ελληνικό αποτελεί απόλυτη αναπτυξιακή προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης», υποστήριξε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατία Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε σήμερα στον χώρο του Ελληνικού. Ο Δήμαρχος Ελληνικού- Αργυρούπολης τον ενημέρωσε για την πορεία του έργου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει από κοντά τα προβλήματα και τις καθυστερήσεις που υπάρχουν στην υλοποίησή του. Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Πρόεδρος της Ν.Δ. έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο χώρος του παλιού αεροδρομίου του Ελληνικού συμβολίζει την απόλυτη αναπτυξιακή αποτυχία της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτόν τον χώρο θα έπρεπε σήμερα  να δουλεύουν δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας και το παλιό αεροδρόμιο να γίνει ένα εμβληματικό αναπτυξιακό έργο το οποίο θα συμβολίζει τη νέα Ελλάδα που έρχεται.  Αντ’ αυτού αντικρίζουμε και σήμερα ακόμη μια εικόνα απελπιστικής εγκατάλειψης. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ουδέποτε πίστεψε στο Ελληνικό ως ένα κορυφαίο αναπτυξιακό έργο. Εξ ου και εξακολουθεί και σήμερα να θέτει προσκόμματα στην υλοποίηση αυτής της επένδυσης. Η δρομολόγηση των επενδύσεων στο Ελληνικό αποτελεί απόλυτη αναπτυξιακή προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης και θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί ώστε το συντομότερο δυνατόν το Ελληνικό να γίνει το σύμβολο  της νέας Ελλάδος. Μια επένδυση η οποία θα δημιουργήσει δεκάδες χιλιάδες θέσεις απασχόλησης, θα αλλάξει την όψη της Αθήνας και θα συμβολίζει μια νέα Ελλάδα με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση».