Μητσοτάκης: Το Σάββατο ξεκινά η προεκλογική περίοδος

Μητσοτάκης: Το Σάββατο ξεκινά η προεκλογική περίοδος
(Ξένη Δημοσίευση) Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετείχε σε συζήτηση με τον Πρόεδρο του ΣΕΒ Δημήτρη Παπαλεξόπουλο, με συντονιστή τον δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα, στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μελών του ΣΕΒ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών), στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Από την Κέρκυρα ο πρωθυπουργός επιβεβαίωσε ότι θα ξεκινήσει επίσημα η προεκλογική περίοδος, καθώς σε τρεις ημέρες θα ζητήσει τη διάλυση της Βουλής από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου προανήγγειλε από την Κέρκυρα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς επιβεβαίωσε ότι το Σάββατο 22 Απριλίου θα επισκεφθεί την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και θα ζητήσει τη διάλυση της Βουλής.

Ο πρωθυπουργός μίλησε στην παρουσίαση του αναπτυξιακού προγράμματος Ιονίων Νήσων, στην Κέρκυρα.

“Αυτή η κυβέρνηση έχει καταφέρει να εξασφαλίσει χρηματοδοτικά εργαλεία πρωτοφανή για τα δεδομένα της μεταπολιτευτικής διακυβέρνησης” είπε και αναφέρθηκε στο νέο ΕΣΠΑ, ξεκαθαρίζοντας με την ευκαιρία ότι η Ρόδη Κράτσα θα είναι ξανά υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων με τη ΝΔ. Αναφέρθηκε επίσης στην αύξηση του ΠΕΠ, στο Πρόγραμμα Δημοσίων επενδύσεων, στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης και στο Ταμείο Ανάκαμψης.

“Τα αποτελέσματα που έχουμε να δείξουμε αυτά τα τέσσερα χρόνια είναι μετρήσιμα και αν πετύχαμε πολλά, μπορούμε να πετύχουμε πολύ περισσότερα”, δήλωσε επίσης ο κ. Μητσοτάκης.

Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις υποδομές στα Ιόνια νησιά με στόχο την ενίσχυση του τουρισμού, αλλά και τη βελτίωση των οδικών συνδέσεων και τη ναυτιλιακή σύνδεση με τα ηπειρωτικά. Αναφέρθηκε επίσης στον τομέα του πολιτισμού. Μάλιστα επικαλέστηκε ότι η UNESCO κρίνει υποδειγματική τη διαχείριση της Ακρόπολη και υπερασπίστηκε την υπουργό Πολιτισμού απέναντι στις επιθέσεις που είχε δεχθεί από την αντιπολίτευση.

“Αναρωτιέμαι εάν θα ζητήσουν συγνώμη από τη Λίνα Μενδώνη, έχουν και άλλους λόγους να της ζητήσουν συγνώμη”, είπε ο κ. Μητσοτάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Πηγή: www.news247.gr