Μητσοτάκης: Βασική μας προτεραιότητα η στήριξη των οικογενειών με παιδιά

Μητσοτάκης: Βασική μας προτεραιότητα η στήριξη των οικογενειών με παιδιά
(Ξένη Δημοσίευση) Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει κατά τη διάρκει συζήτησης με τον αντιπρόεδρο επενδυτικής τραπεζικής της Morgan Stanley Luigi Rizzo (δεν εικονίζεται), στο συνέδριο της Morgan Stanley και του Χρηματιστηρίου Αθηνών, στο Λονδίνο τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023. Ο πρωθυπουργός, βρίσκεται στο Λονδίνο, όπου πραγματοποιεί συναντήσεις με επενδυτές, μέλη της ομογένειας, τον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου και τον αρχηγό της Αντιπολίτευσης, ενώ, σήμερα το πρωί συμμετείχε στο Ελληνικό Επενδυτικό Συνέδριο που συνδιοργανώνουν η Morgan Stanley και το Χρηματιστήριο Αθηνών. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η ανάρτηση του πρωθυπουργού.

Βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η στήριξη των οικογενειών με παιδιά, τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτηση του στα social media, υπογραμμίζοντας την αύξηση του επιδόματος γέννησης κατά 400 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός στην ανάρτηση του επισήμανε:

«Η στήριξη των οικογενειών με παιδιά αποτελεί βασική μας προτεραιότητα. Γι’ αυτό και αυξάνουμε το επίδομα γέννησης μόνιμα και αναδρομικά για τις γεννήσεις που έγιναν από 1/1/2023. Από Euro 2.000 για κάθε παιδί, σε Euro 2.400 έως Euro 3.500 ανάλογα με τον αριθμό των παιδιών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: