Το νέο κινητό τηλέφωνο της Microsoft που κοστίζει μόνο 20 δολάρια

Το νέο κινητό τηλέφωνο της Microsoft που κοστίζει μόνο 20 δολάρια
The Microsoft logo is seen as part of a display at the Microsoft Ignite technology conference in Chicago, Illinois, May 4, 2015. REUTERS/Jim Young - RTX1BIYV Photo:

Η μπαταρία του διαρκεί για περισσότερο από ένα μήνα.

To Nokia 105 απευθύνεται στις αναδυόμενες αγορές και είναι σχεδιασμένο για να στρέψει περισσότερους ανθρώπους στην τεχνολογία 2G, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας στην ιστοσελίδα της . Η τιμή του ανέρχεται μόλις στα 20 δολάρια.

«Το πιο προσιτό κινητό τηλέφωνο της Microsoft δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να αποκτήσουν φωνή, φέρνοντας νέες ευκαιρίες κινητής τηλεφωνίας στα χέρια τους. Το νέο Nokia 105 βασίζεται στην επιτυχία του προκατόχου του, του βραβευμένου Nokia 105, και προσθέτει αρκετές βελτιώσεις για να σας δώσει τη δυνατότητα να επιτύχετε περισσότερα», αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Εκτός από τις αναβαθμισμένες ήχου, το νέο Nokia 105 επιτρέπει στους χρήστες του να αποθηκεύουν περισσότερες επαφές, ενώ διαθέτει μπαταρία με διάρκεια ζωής που ξεπερνάει τον ένα μήνα. Το νέο Nokia 105 είναι, επίσης, εξοπλισμένο με ραδιόφωνο.

Η είδηση για την κυκλοφορία του νέου, οικονομικού κινητού τηλεφώνου της Microsoft έρχεται αφότου η εταιρεία ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Intel για τα χαμηλού κόστους Windows 10 τηλέφωνα. Πάντως, τα Windows phones πούλησαν μόλις 34,9 εκατομμύρια συσκευές παγκοσμίως, καταλαμβάνοντας μόλις 2,7% του μεριδίου αγοράς, σύμφωνα με την PC World.