Μωρά στο αεροπλάνο; Η Japan Airlines σας δείχνει πού κάθονται παιδιά στην πτήση σε περίπτωση που θέλετε να τα αποφύγετε

Μωρά στο αεροπλάνο; Η Japan Airlines σας δείχνει πού κάθονται παιδιά στην πτήση σε περίπτωση που θέλετε να τα αποφύγετε
Photo:

Κατά τη διάρκεια της επιλογής θέσης, στους πελάτες θα εμφανίζεται ένα «εικονίδιο παιδιού» σε θέσεις που έχει γίνει κράτηση για παιδί μέχρι 2 ετών. «Ησυχη ζώνη» έχουν καθιερώσει και άλλες αεροπορικές εταιρείες.

Η αεροπορική εταιρεία Japan Airlines έχει εισάγει ένα νέο εργαλείο στο σύστημα κρατήσεων, έτσι ώστε να ενημερώνει τους επιβάτες πού κάθονται μικρά παιδιά στην πτήση τους. Όπως μεταδίδει το CNBC, κατά τη διάρκεια της επιλογής θέσης, στους πελάτες θα εμφανίζεται ένα «εικονίδιο παιδιού» σε θέσεις που έχει γίνει κράτηση για παιδί μέχρι 2 ετών. Και άλλες αεροπορικές εταιρείες έχουν εισάγει τρόπους με τους οποίους οι επιβάτες μπορούν να αποφεύγουν να καθίσουν δίπλα σε μικρά παιδιά.

Η AirAsia εισήγαγε την «Ησυχη Ζώνη» σε όλες τις πτήσεις της το 2017. Αποτελείται από οκτώ σειρές, στις οποίες δεν μπορούν να καθίσουν παιδικά κάτω από 10 ετών. Και η χαμηλού κόστους αεροπορική IndiGo της Ινδίας περιέλαβε αντίστοιχο εργαλείο, με «ήσυχες ζώνες» όπου δεν επιτρέπονται παιδιά μικρότερα από 12 χρονών.