Most Admired Companies 2021: Οι ομιλητές και η ατζέντα του Exclusive Event στο Four Seasons

Most Admired Companies 2021: Οι ομιλητές και η ατζέντα του Exclusive Event στο Four Seasons
To Fortune Greece επιβραβεύει τις εταιρείες που αναδείχθηκαν στη μεγαλύτερη έρευνα εταιρικής φήμης στην Ελλάδα την Πέμπτη 22 Ιουλίου σε ένα exclusive event.

Ο Ιούλιος είναι ο μήνας που κάθε χρόνο γιορτάζουμε στο FORTUNE τις Πιο Αξιοθαύμαστες Επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Τις γιορτάζουμε στο περιοδικό, στο site μας, στα social media και με ένα, by invitation only, exclusive event στο FOUR SEASONS ASTIR PALACE ATHENS.

Άξονας του project είναι η μεγαλύτερη έρευνα για την εταιρική φήμη στην Ελλάδα, που πραγματοποιεί το Fortune, σε συνεργασία με την KPMG. Και γύρω από τον άξονα αυτό, η θεματολογία επιλέγει πρόσωπα, εταιρείες, ιδέες και ευκαιρίες που είναι αξιοθαύμαστες, γιατί κάνουν τη διαφορά σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία.

Στις 22 Ιουλίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18.00, διοργανώνουμε στο Four Seasons στη Βουλιαγμένη, το MOST ADMIRED COMPANIES Exclusive Event, με αφορμή τη βράβευση των εταιρειών που αναδείχτηκαν στις Πιο Αξιοθαύμαστες Επιχειρήσεις στην Ελλάδα για το 2021.Στη φετινή εκδήλωση συμμετέχουν ενεργά, μεταξύ άλλων, οι Σπύρος Θεοδωρόπουλος (Chipita), Χρήστος Χαρπαντίδης (Παπαστράτος), Μαρία Αναργύρου Νίκολιτς (Coca-Cola 3E), Ζαχαρίας Ραγκούσης (Pfizer), Ανδρέας Αθανασόπουλος (Eurobank)  Γιάννης Μαστρογεωγίου (ΓΓ Ενημέρωσης και Πρόεδρος Επιτροπής Foresight), Κυριάκος Πιερρακάκης (Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης), Χρίστος Δήμας (Υφυπουργός Έρευνας και Καινοτομίας), Θεόδωρος Σκυλακάκης (Αναπλ. Υπουργός Οικονομικών).

*Δείτε τους ομιλητές και την ατζέντα του Most Admired Companies Exclusive Event ΕΔΩ

**Η προσέλευση στο event γίνεται με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή radip test. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Τάνια Σουγιουλτζή (694 539 3328, tsougioultzi@forwardmedia.gr )