Most Admired Companies in Greece: Σε εξέλιξη η πρώτη φάση της έρευνας για το 2021

Most Admired Companies in Greece: Σε εξέλιξη η πρώτη φάση της έρευνας για το 2021
Το FortuneGreece σε συνεργασία με την KPMG αναδεικνύουν και φέτος τους μεγάλους πρωταγωνιστές της εταιρικής υπευθυνότητας.

Το Fortune Greece καταρτίζει για 7η συνεχή χρονιά, σε συνεργασία με τη διεθνή εταιρεία παροχής ελεγκτικών, φορολογικών, νομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών KPMG, τη λίστα «Most Admired Companies».

Στη φετινή έρευνα για την ανάδειξη των MACGR2021 μπορούν να ψηφίσουν οι επικεφαλής των επιχειρήσεων καθώς και οι επικεφαλής των τμημάτων λειτουργίας τους (CEO, CFO, HR, MARKCOMM, COO, CTO, Διευθυντές Πωλήσεων και Εμπορικοί καθώς και πρόεδροι, γενικοί διευθυντές και bod εκτελεστικά μέλη).
Η Α’ φάση της έρευνας ξεκίνησε στις 5/5 και ολοκληρώνεται στις 17/05. Σε αυτή, όλοι οι eligible voters (πάνω από 1.700 στελέχη) έχουν λάβει ένα προσωπικό link για να ψηφίσουν αρχικά για τον κλάδο τους, αναλυτικά στα 9 κριτήρια της έρευνας (ο καθένας έχει στη διάθεση του 5 ψήφους ανά κριτήριο, ενώ είναι απαραίτητες τουλάχιστον 3 επιλογές).  Οι απαντήσεις στο ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμες και απολύτως εμπιστευτικές, ενώ τα αποτελέσματα αφορούν αποκλειστικά σε εταιρείες και όχι σε πρόσωπα.
Τα εννέα κριτήρια στα οποία βασίζεται η τελική κατάταξη είναι τα εξής:
-Καινοτομία
-Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού
-Αξιοποίηση Πόρων και Εταιρικών Παγίων
-Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
-Ποιότητα της Διοικητικής Ομάδας
-Οικονομική Επίδοση
-Μακροπρόθεσμη Επενδυτική Αξία
-Ποιότητα Προσφερομένων Προϊόντων ή Υπηρεσιών
-Εξωστρέφεια / Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματα.
Η Β’ φάση της έρευνας θα ανακοινωθεί με την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, ώστε με νέα ψηφοφορία να  αναδειχθούν οι εταιρείες στις 20 πρώτες θέσεις.
Δείτε την περσινή έρευνα ΕΔΩ