Μουσικό ταξίδι στο αεροδρόμιο

Μουσικό ταξίδι στο αεροδρόμιο

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

Η αγαπημένη σε όλους υνθέτης Ευανθία Ρεμπούτσικα, έρχεται στο αεροδρόμιο την Τρίτη 19 Ιουλίου 2016 στις 12:00, για να «ταξιδέψει» τους επισκέπτες και τους επιβάτες σε μουσικές γεμάτες «χρώματα και αρώματα της Ανατολής και της Δύσης»,  με αποσπάσματα από τα πιο γνωστά μουσικά έργα της δημιουργού, από την τηλεόραση, το θέατρο και, φυσικά, από τον κινηματογράφο και την «Πολίτικη Κουζίνα».

Μαζί με την Ευανθία Ρεμπούτσικα, στη «σκηνή» του αεροδρομίου θα εμφανισθούν 3 ταλαντούχοι μουσικοί: Ο Ανδρέας Συμβουλόπουλος με πιάνο – τζαζ, ο Πάνος Δημητρακόπουλος με το κανονάκι του και ο Βαγγέλης Καρίπης με τον παλμό και τα μελωδικά κρουστά του. Είναι γνωστή η ενέργεια που δημιουργείται επί σκηνής μεταξύ του κοινού και της Ευανθίας Ρεμπούτσικα που, μαζί με τους σολίστες της, θα δημιουργήσει μια μοναδική εμπειρία στο αεροδρόμιο!

Η εμφάνιση της Ευανθίας Ρεμπούτσικα εγκαινιάζει το νέο, τέταρτο κύκλο του πολιτιστικού προγράμματος Fly me to the Moon, μιας συνεργασίας του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture, που μεταμορφώνει το χώρο του αεροδρομίου άλλοτε σε μουσική ή χορευτική σκηνή, αλλά και σε θεατρικό σκηνικό, για τέταρτη χρονιά!

Έτσι, ξεκινώντας με μια πολύ αγαπημένη δημιουργό, μετά το περσινό «….and Let me Play» και τα επιδαπέδια παιχνίδια στο αεροδρόμιο,  o επόμενος στίχος του τραγουδιού μας φέρνει, από φέτος το καλοκαίρι ως και τον Μάιο του 2017 κοντά σε αγαπημένους και πολύ γνωστούς καλλιτέχνες, δηλαδή…«among the stars»!

Η πρόσβαση είναι ελεύθερη στο κοινό.