Mπορείτε να αγοράσετε αυτήν την πόλη με οκτώ εκατ. δολάρια

Mπορείτε να αγοράσετε αυτήν την πόλη με οκτώ εκατ. δολάρια

Τί περιλαμβάνεται στην πώληση.

Προς πώληση τίθεται το Car Nev Ari, μια πόλη 640 στρεμμάτων περίπου 60 μίλια μακριά από το Λας Βέγκας, η οποία φιλοξενεί 350 κατοίκους.

Η πώληση περιλαμβάνει τις εγκαταστάσεις της πόλης, καζίνο, εστιατόριο, μοτέλ, παντοπωλείο, πάρκο, καθώς και μια ανεκμετάλλευτη έκταση 520 στρεμμάτων.

«Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι γης, κάτι το οποίο είναι σπάνιο για τη Νεβάδα, δεδομένου ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση κατέχει το 80% του εδάφους της πολιτείας», δήλωσε ο μεσίτης Φραντ Μάρικ.

Μέχρι στιγμής έχει υπάρξει ενδιαφέρον από υποψήφιους αγοραστές, οι οποίοι έχουν επιχειρηματικά σχέδια για την περιοχή και ανάμεσα σε αυτά είναι και ένα θέρετρο μαριχουάνας, κατοικίες και μια κοινότητα συνταξιοδότησης.

Ενδιαφέρον θα μπορούσαν να δείξουν και οι πιλότοι, καθώς τo Car Nev Ari διαθέτει ένα εγκαταλειμμένο αεροδρόμιο Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ενώ πολλά από τα σπίτια έχουν μέχρι και υπόστεγα αεροπλάνων.

Η πόλη ιδρύθηκε το 1965 από τη Νάνσυ Κίντγουελ και τον πρώτο της σύζυγο. Η 78χρονη επιχειρηματίας κατέχει όλες τις επιχειρήσεις της πόλης και απασχολεί περίπου 27 άτομα.

H πώληση θα πραγματοποιηθεί με ορισμένους όρους: Το αεροδρόμιο θα παραμείνει ως επιχείρηση της Kίντγουελ και η πόλη θα κρατήσει το όνομά της για ακόμη 30 χρόνια.

«Έχει επενδύσει πολλά στην πόλη και την έχτισε από το μηδέν», προσέθεσε ο Μάρικ.

Σημειώνεται ότι η Κίντγουελ έθεσε προς πώληση την πόλη το 2010 για 17 εκατ. δολάρια, ωστόσο η τιμή μειώθηκε το Φεβρουάριο εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.