Mushe: Τα κορυφαία Altcoins για το 2022: Mushe (XMU), Cardano (ADA), Solana (SOL)

Mushe: Τα κορυφαία Altcoins για το 2022: Mushe (XMU), Cardano (ADA), Solana (SOL)
Representation of the Bitcoin cryptocurrency is seen in this illustration photo taken in Poland on August 2, 2020 (Photo Illustration by Jakub Porzycki/NurPhoto) (Photo by Jakub Porzycki / NurPhoto / NurPhoto via AFP) Photo: AFP
Η Mushe παρουσιάζει τα altcoins που μπορούν να πάνε κόντρα στο ρεύμα στην αγορά των κρυπτονομισμάτων.

Sponsored Content

Στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων, τα Altcoins είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει κάθε κρυπτονόμισμα ή διακριτικό που δεν είναι Bitcoin ή Ethereum (ETH). Αυτά τα μοναδικά κρυπτονομίσματα τείνουν να έχουν πολλές διαφορετικές λειτουργίες και σκοπούς πέρα από αυτό του Bitcoin και του Ethereum, με ορισμένες που βασίζονται σε φιλανθρωπίες και άλλες που δίνουν στους κατόχους μερίδιο σε διαφορετικές ομάδες λήψης αποφάσεων για τα οικοσυστήματα.

Δεδομένης της τρέχουσας πτωτικής τροχιάς του Bitcoin και της αγοράς κρυπτονομισμάτων συνολικά από τις αρχές του 2022, η αγορά altcoin μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος για να ξαναχτίσετε το χαρτοφυλάκιο κρυπτογράφησης σας. Μπορεί να είναι δύσκολο να επιλέξετε τα σωστά altcoin, καθώς είναι τόσα πολλά, αλλά μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η εμπιστοσύνη σε αυτά τα τέσσερα altcoin θα είναι μια αξιόλογη προσπάθεια.

Mushe Token (XMU)

Το Mushe είναι το διακριτικό διακυβέρνησης για το οικοσύστημα Mushe World το οποίο θα αποτελείται από ένα πορτοφόλι DeFi, ένα DEX που θα χρησιμοποιεί μάρκες XMU για ρευστότητα και ένα Metaverse με παιχνίδι για να κερδίσετε παιχνίδια, ένα σύστημα ανταμοιβών και την επιλογή αγοράς, πώλησης και εμπορίας ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων όπως η ψηφιακή γη και τα NFTs.

Η αποστολή του Mushe είναι να υποστηρίξει την υιοθέτηση του blockchain αυξάνοντας την προσβασιμότητα των ψηφιακών στοιχείων για τον χρήστη και να δημιουργήσει κοινωνικό αντίκτυπο, εκπαιδεύοντας τους ενδιαφερόμενους σχετικά με τα ψηφιακά νομίσματα και την οικονομική διαχείριση.

Το Mushe Token (XMU) βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο στάδιο της προπώλησής του και είναι διαθέσιμο για αγορά από τον επίσημο ιστότοπο mushe.world μέχρι την πλήρη κυκλοφορία του. Τις τελευταίες έξι εβδομάδες, η αξία του Mushe έχει σχεδόν δεκαπλασιαστεί από 0,005 δολάρια σε 0,049 δολάρια ανά κουπόνι και τα καλά νέα είναι ότι δεν δείχνει σημάδια επιβράδυνσης σύντομα.

Πρόσφατα στοιχεία έδειξαν ότι το XMU έχει αγοραστεί από περισσότερους από 4.000 υποστηρικτές από περισσότερες από 50 διαφορετικές χώρες. Οι ατελείωτες δυνατότητες για το XMU και το εκτεταμένο σύνολο περιπτώσεων χρήσης που διαθέτει το έχουν κάνει απαραίτητο για τη λίστα μας με τα κορυφαία altcoins για το 2022.

Προπώληση XMU: https://mushe.world

XMU linktree : https://linktr.ee/musheworld

Cardano (ADA)

Αυτό το κρυπτονόμισμα που υπερηφανεύεται για τις ρίζες του που βασίζονται σε τεκμήρια, την ασυμβίβαστη ασφάλεια και το βιώσιμο σύστημα απόδειξης στοιχήματος υπόσχεται να… «φτάσει στο φεγγάρι». To Cardano αφήνει γρήγορα τη σφραγίδα του στον κόσμο του blockchain με σχεδόν 400 έργα που προέρχονται από το οικοσύστημά του. Η δημοτικότητα του ADA το κατατάσσει στα δέκα κορυφαία κρυπτονομίσματα στον κόσμο αυτή τη στιγμή σύμφωνα με το Coin Market Cap. Ορισμένες προβλέψεις τιμών για το ADA, όπως αυτή της Wallet Investor, αναμένουν ότι θα διπλασιαστεί σε αξία μέσα σε ένα χρόνο και θα φτάσει δέκα φορές την τρέχουσα αξία του σε πέντε χρόνια.

Σολάνα (SOL)

Το Solana είναι ένα άλλο νόμισμα που πρέπει να προσέχετε και αυτή τη στιγμή κατατάσσεται στα δέκα μεγαλύτερα κρυπτονομίσματα ανά κεφαλαιοποίηση αγοράς. Το αποκεντρωμένο blockchain του Solana οδηγεί με μαεστρία το κύμα των NFTs με τη δυνατότητα κλιμάκωσης να κόβει, να πουλά και να ανταλλάσσει NFT μέσω προσαρμοσμένων αγορών, εκτός από τις δυνατότητες DEFI, gaming, πληρωμής και αποκεντρωμένης αυτόνομης οργάνωσης (DAO). Το Solana έχει καινοτομήσει έναν μοναδικό μηχανισμό συναίνεσης που ονομάζεται Proof-of-History και κάνει την πλατφόρμα αστραπιαία, σε σύγκριση με ανταγωνιστές, όπως το Ethereum, διατηρώντας παράλληλα την αποκέντρωση και το κόστος σε χαμηλά επίπεδα.

Χιονοστιβάδα (AVAX)

Διαθέτοντας προνόμια υψηλής ταχύτητας, χαμηλού κόστους και φιλικά προς το περιβάλλον με έμφαση στην ανάπτυξη dApp , το πολυσύμπαν Avalanche έχει κάνει το AVAX ένα απίστευτα πολλά υποσχόμενο altcoin. Το Avalanche είναι ένα από τα λίγα blockchain που μπορούν να κλιμακωθούν χωρίς να θυσιάσουν την αποκέντρωση. Οι δυνατότητές του για διαλειτουργικότητα με πολλά blockchains είναι απεριόριστες. Έχοντας όλα αυτά κατά νου, η Avalanche ολοκληρώνει τη λίστα με τα κορυφαία altcoins για αγορά το 2022.

Περισσότερες πληροφορίες:

Οι ADA, SOL και AVAX είναι διαθέσιμα από τα περισσότερα μεγάλα χρηματιστήρια.

Η προπώληση XMU είναι προσβάσιμη από τη διεύθυνση: https://mushe.world

Στις 4 Ιουλίου το διακριτικό θα καταχωρηθεί στο UniSwap για την πλήρη κυκλοφορία του.